Încă un scandal în showbiz? Gianina Corondan, atac crunt la adresa Antoniei: ”Nu ai cum așa ceva!”

Încă un scandal în showbiz? Gianina Corondan, atac crunt la adresa Antoniei: ”Nu ai cum așa ceva!”
Un nou scandal în showbiz? Gianina Corondan, atac crunt la adresa Antoniei: ”Nu ai cum așa ceva!”

Gianina Corondan este decisă să o pună la punct pe Antonia, din cauza unei greșeli gramaticale. Crescând de mică în America, iubita lui Alex Velea încă nu a deprins toate cuvintele în limba română.

Cum o atacă Ginina Corondan pe Antonia

În melodia „Vorbește lumea”, lansată în 2016, Antonia spune într-un vers „Și aberezei, nu știi ce să mai inventezi no/nou”. Dacă ar fi să audiem cu atenție, nu se poate înțelege ce spune de fapt. Acesta este și motivul contrarierii Gianinei Corondan.

Astfel, jurnalista a vorbit despre acest lucru în cadrul emisiunii pe care o prezintă, menționând că Antonia a făcut o greșeală, deși speră că a auzit ea greșit.

„Am acest dubiu…poate e în limba engleză. Dacă este ‘no’, este bine, este o intervenţie a unui artist. Dacă e ‘Nu ştii ce să mai inventezi, no şi nu nou…’ Dar dacă e ‘nou’, nu ai cum să inventezi apa caldă. E un pleonasm, o mare greşeală. În româneşte nu se zice să inventezi ceva vechi. Deci, aş contrazice ideea că e cuvânt nou. Putea să spune ‘e’, ‘uh’, măcar să fi zis ‘nouţ’. Era cu schepsis, dar aşa…”, a precizat Gianina Corondan.

Antonia și Alex Velea, un cuplu sudat

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul atohton. Aceasta își declară iubirea față de partener ori de câte ori are ocazia. A făcut-o și pe rețelele de socializare, cu ceva timp în urmă. Astfel, artista susține că Alex Velea are toate calitățile necesare pentru a fi un tată și declară extrem de fericită că formează o familie împreună.

”Îi spun să lăsăm copiii, pentru câteva zile, la părinții lui, iar el este de acord. După o oră după ce i-am dus, îmi spune că deja îi este dor de ei și că vrea să mergem să îi luăm.

Întotdeauna mă învață să fiu mai bună. Dacă mă vede că sunt tentată să reacționez rău în unele situații îmi spune: Nu fi așa. Bunătatea te face să arăți mai bine. Aceasta este adevărata frumusețe a ta”, a spus Antonia pe Instagram.