Câți bani a cheltuit Antonia pentru a reuși să se mărite cu Alex Velea. Suma este fabuloasă

Câți bani a cheltuit Antonia pentru a reuși să se mărite cu Alex Velea. Suma este fabuloasă
Antonia, dezvăluire terifiantă. Ce s-a întâmplat cu tatăl ei adevărat și cine este, de fapt, Mihai Iacobescu, cel căruia îi purta numele

Mariajul dintre Antonia si Vincezo Castellano urmează să se finalizeze în curând întrucât cântăreața nu se uită la bani când vine vorba de fericirea ei și a familiei sale. Au trecut șapte ani de când aceasta încearcă să divorțeze de italian, iar sumele pe care le-a scos din buzunar sunt uriașe!

Divorț pe bani grei. Antonia luptă cu orice preț pentru Maya

Antonia s-a căsătorit cu Vincezo Castellano la doar 22 de ani, iar un an mai târziu frumoasa brunetă devenea mamă pentru prima dată. Cu toate că pe atunci cei doi erau foarte îndrăgostiți unul de altul, vulnerabilitățile și tinerețea i-au făcut ca, la doar doi ani de la căsnicie, părinții Mayei să se separe. Acest lucru s-a întâmplat chiar după ce au s-au mutat din Italia în România.

Rănit de alegerea cântăreței, Castellano a hotărât atunci să se răzbune, cerând custodia exclusivă a fetiței, iar instanța a decis ca Maya să locuiască cu tatăl ei, în Italia, până se vor finaliza procedurile finale.

În tot acest amar de timp, Antonia a reușit să își vadă fiica doar de 2-3 ori pe an, atunci când reușea să ajungă în Italia, dar au vorbit zilnic pe Skype.

„A plătit 15.000 euro numai onorariile avocaților“

În luna martie a acestui an ar fi trebuit să aibă loc deznodământul procesului, dar de parcă șapte ani nu ar fi fost de ajuns, din cauza pandemiei de COVID-19 acesta a fost amânat. În lupta pentru a obține divorțul de cel pe care nu îl mai vrea cu niciun chip în viața ei, Antonia a cheltuit sume uriașe.

Antonia s-a căsătorit cu Vincezo Castellano la doar 22 de ani
Antonia s-a căsătorit cu Vincezo Castellano la doar 22 de ani

„Antonia are un avocat în România și unul în Italia. A plătit până acum peste 15.000 euro numai onorariile avocaților. Enorm. A durat atât de mult datorită limitărilor legale, ale procedurilor dar și ale piedicilor puse de familia Castellano. Este și acum căsătorită cu Vincenzo pentru că nu a dorit nicio clipă să renunțe la custodia comună a Mayei.

A luptat până în pânzele albe, cu toate puterile ei. Iar Dumnezeu a răsplătit-o, pentru că lucrurile se vor rezolva în favoarea ei. Trebuia ca totul să fie gata până acum, însă pandemia de coronavirus a dat totul peste cap. Știți foarte bine ce dezastru este în Italia“, au declarat surse din anturajul cântăreței, pentru impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI