Un nou scandal! Divorț în familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat

Un nou scandal! Divorț în familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat
Un nou scandal! Divorț în familia lui Mario Iorgulescu

Divorț în familia lui Mario Iorgulescu, în timp ce acesta se află internat în stare gravă, după ce a fost transferat de urgență la un spital din Italia. Ce s-a întâmplat?

Divorț în familia lui Mario Iorgulescu

Familia lui Gino Iorgulescu traversează o perioadă grea, căci, în timp ce aceștia trec prin clipe grele cu Mario, fiind transferat de urgență la un spital din Italia, un alt scandal a venit peste ei. Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) este presat în prezent și de cluburile din Liga I, iar acum are de gestionat și un divorț în familia sa.

Un nou scandal! Divorț în familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat
Mario Iorgulescu a fost scos din țară de familie, luni dimineață, 23 septembrie, și dus într-un spital din Italia

Petre Gino, nepotul fostului fotbalist, are probleme în viața personală, căci soția sa dorește să divorțeze. Vărul lui Mario a fost dat în judecată de partenera sa într-un proces care are ca obiect stabilirea pensiei alimentare. Următorul termen al procesului este programat pe 25 septembrie, la Judecătoria Sectorului 2.

Mario, scos din țară de familie, în pofida recomandărilor medicilor de la Spitalul Elias

Mario Iorgulescu, autorul accidentului petrecut pe 8 septembrie, în care a murit un tânăr de 24 de ani, a fost scos din țară de familie, luni dimineață. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus la tratament într-un stat membru UE, în pofida recomandărilor medicilor de la Spitalul Elias, unde a fost internat din ziua accidentului și până acum.

Într-un comunicat transmis de spitalul bucureștean se arată că „în cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au cerut, luni, conducerii spitalului bucureștean să menționeze care au fost pașii procedurali făcuți în luarea deciziei ca Mario să fie transferat în străinătate, potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.ro. Procurorii au fost informați, telefonic, tocmai luni dimineață, după scoaterea tânărului din țară.