19 apr. 2023 | 14:45

Un nou parc comercial în România. Angajările vor curge pe bandă rulantă, investiția este uriașă

Economic
Un nou parc comercial în România. Angajările vor curge pe bandă rulantă, investiția este uriașă
În 2020, când am achiziționat terenul, mizam pe alte costuri.”

Zona imobiliară industrial-comercială, ce deservește marile magazine și folosite ca spații închiriate, intră într-o nouă etapă, prin anunțatul proiect din zona localității Domnești. Conform datelor este vorba de un nou parc comercial în România, iar investiția este uriașă, de aproximativ 4 milioane de euro.

Se investesc milioane de euro într-un nou parc comercial în România

Pe o suprafață de aproximativ 12.500 de metri pătrați, situați în Domnești, foarte aproape de Capitală, va fi construit un nou parc comercial în România, proprietari fiind un antreprenor, Romeo Geambașu, și două companii românești, ambele având mare parte din activități în Târgoviște.

Vezi și: Gigantul imobiliar care construiește un nou turn în București. Angajările vor curge pe bandă rulantă

Conform Profit.ro, ar  fi vorba de o investiție de aproximativ 4 milioane de euro, recalculată la anul 2023, după ce, spune unul din antreprenori, terenul era achiziționat în 2020, iar calculele de atunci nu mai sunt valabile în acest moment.

„Mai depindem de niște avize pentru a începe construcția. Investiția depășește 4 milioane de euro. În 2020, când am achiziționat terenul, mizam pe alte costuri.

După ce facem acest proiect vom analiza dacă continuăm și cu altele similare“, a declarat, pentru Profit.ro, Mirel Fleancu, unul dintre investitori și proprietarul Flego Com.

Vezi și: O nouă fabrică importantă în România. Angajările vor curge pe bandă rulantă

Trei parteneri pentru noul parc comercial

Principalul investitor în acest proiect este omul de afaceri Romeo Geambașu, spune Profit.ro, reușind să atragă în această investiție doi parteneri, Lorin-Mihai Petrescu, proprietarul comerciantului de materiale de construcții Pro Activ, și pe Mirel Augustin Fleancu, proprietarul Flego Com, care recunoaște că „Este primul meu proiect de acest gen. Anul acesta trebuie să predăm proiectul chiriașilor.”

Proiectul va desefvi companii, precum Jisk, Profi, Sinsay și Agroland, acestea din urmă închiriind spațiile pentru depozitare sau partea de logistică, pe o suprafață de 4.400 de metri pătrați, din totalul de 12.500 de metri pătrați.

Romeo Geambașu nu este la primul proiect de acest gen

Majoritatea construcțiilor, peste 30 la număr, sunt tot parcuri comerciale, dar construite în județele Dâmbovița și Ilfov, iar beneficiarii acestor spații sunt lanțul de mgazine Profi, care și-a stabilit aici o zonă de depozitare și logistică ce deservește cele două județe, precum și de un alt lanț de magazine, Penny, care, de asemenea, și-a stabilit aici depozitele și centrele logistice pentru Ilfov și Dâmbovița.

Conform celor trei parteneri, construcția trebuie să fie dată către beneficiari în acest an, ca urmare a precontractului de subînchiriere semnat cu cele trei companii enunțate anterior. Acest nou parc comercial este primul proiect de o asemenea anvergură pentru cei doi afaceriști care, așa cum spuneam, își desfășoară majoritatea afacerilor în Târgoviște.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro