Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toți vor ști de frică, într-una dintre cele mai așteptate emisiuni ale postului

A fost anunțat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte așteptată de către public. Show-ul va debuta în curând pe postul de televiziune, iar celei alese să facă parte din echipa juriului în mod clar îi vor ști toți de frică! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes de la noi din țară, în vârstă de 39 de ani și care se poate lăuda cu un portofoliu impresionant în domeniul business.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toți vor ști de frică, într-una dintre cele mai așteptate emisiuni

Emisiunea Imperiul leilor urmează să fie difuzată în curând de PRO TV și în prezent și-a găsit cel de-al treilea jurat. Imperiul leilor, de la PRO TV, un fi un reality-show cu și despre antreprenori. Daniela Marișcu, cea care va face parte din juriu, este CEO și acționar la Aqua Azur, o companie de proiectare și construire de piscine de lux, dar și de parcuri acvatice, după cum anunță paginademedia.ro.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toți vor ști de frică, într-una dintre cele mai așteptate emisiuni ale postului
Daniela Marișcu va face parte din echipa de investitori din noua emisiune PRO TV, Imperiul leilor

„Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac.

Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune.”, a transmis Daniela Marișcu.

Cea mai nouă emisiune de pe PRO TV va mai reuni alți doi investitori, care au intrat la rândul lor în echipa juraților, pentru Imperiul leilor. Este vorba despre Cristian Onețiu, un om de afaceri ce are proiecte în valoare de peste 100 de milioane de euro, la activ. Dar și despre Monica Cadogan, fondatoarea magazinului online de home & deco, Vivre.

Totodat, show-ul Imperiul leilor este un format internațional și care a mai fost realizat în România, de către postul TVR, însă sub denumirea de Arena Leilor. Emisiunea va presupune ca oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de business, căreia să-i simtă potențialul real când e vorba să fie pusă în practică, iar în acest mod să devină investitori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI