Cum o numește Cătălin Măruță pe Andra. O are trecută așa și în telefon

Autor: Andrei Simion - 10:50, 06 dec. 2019
"Andra sau alți doi" - așa a trecut-o Cătălin Măruță pe soția lui în telefon

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cei doi au evitat de-a lungul timpului să vorbească despre relația lor, dar unele detalii s-au mai aflat și au fost făcute publice. Fetița lor, Eva, l-a dat de gol pe Cătălin și astfel s-a aflat cum a trecut-o prezentatorul TV pe Andra în telefon.

„Andra sau alți doi” – așa a trecut-o Cătălin Măruță pe soția lui în telefon

Eva i-a cerut recent telefonul tatălui său pentru a o suna pe Andra și după ce a văzut cum acesta a trecut-o în agenda telefonului, a dezvăluit secretul într-o postare pe rețelele de socializare. Așa au aflat fanii că vedeta postului de televiziune Pro TV a trecut-o în telefon „Andra sau alți doi”, probabil pentru că de pe același telefon îi poate apela și pe cei doi copii, David și Eva.

Cătălin Măruță a dezvăluit recent cum decurge viața lui după ce au venit pe lume cei doi copii. Este un tată extrem de fericit, iar asta se observă din felul în care vorbește despre familia lui.

Andra, Cătălin, Eva și David Măruță
Andra, Cătălin, Eva și David Măruță

„De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta.

Sunt momentele mele doar cu ei în maşină. Momentele noastre în care povestim diverse.  Mai întâi îl lăsam pe David la şcoală, şi apoi o ducem pe Eva la grădiniţă. Am douăzeci de minute în care sunt doar eu cu Eva şi e tare, în sensul în care Eva este dependentă de Andra şi orice se întâmplă există doar Andra”, a declarat Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI