Un nou interlop a fost arestat. Mascații l-au săltat pe liderul Clanului Sportivilor

Un nou interlop a fost arestat. Mascații l-au săltat pe liderul Clanului Sportivilor
Un nou interlop a fost arestat. Mascatii l-au saltat pe liderul Clanului Sportivilor

Este agitație mare în lumea interlopilor din București! Unul dintre cei mai periculoși infractori, liderul Clanului Sportivilor, a fost arestat, în urmă cu câteva ore. Mascații l-au săltat pe interlop chiar de pe masa de operație. În loc de operație, bărbatul s-a ales cu cătușe și arest!

Liderul Clanului Sportivilor a fost săltat de mascați

Liderul clanului Sportivilor, Bebino, a fost săltat de mascați. Infractorul se afla într-o clinică din București, pentru o operație de liposucție. Voia să scape de surplusul de grăsime de pe burtă. Iată cum s-a întâmplat totul.

Bebino, liderul unuia dintre cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitală, a fost arestat preventiv pentru câteva ore. Bărbatul a fost luat pe sus de mascați în timp ce se pregătea de operație. Interlopul a fost dus la audieri în pijamale și papuci de casă. Nicio clipă nu s-a gândit că urma să fie arestat de către polițiști.

Șeful Clanului din Berceni este acuzat de anchetatori că a distrus mașina unui bărbat și l-a amenințat cu bătaia. Bebino a făcut presiuni asupra bărbatului pentru a-și schimba declarația într-un dosar în care e cercetat pentru tentativă de omor.

Interlopul se pregătea de operație

În loc de operație, infractorul s-a ales cu arest preventiv. După ce a fost săltat de mascați, interlopul a fost dus la secția de poliție, pentru audieri. Acolo a dat declarații, câteva ore bune. Constrâns să recunoască amenințările la adresa bărbatului căruia i-a distrus mașina, lui Bebino i s-a făcut rău. Așa că la fața locului a fost chemată o ambulanță.

În momentul în care polițiștii i-au pus cătușele la mâini, Bebino era în pijamale cu dungi și purta papuci de casă. Luat pe nepregătite și încolțit de anchetatori, liderul clanului mafiot a făcut un atac de panică. Starea de rău nu prea i-a impresionat pe judecători, deoarece infractorul a fost arestat preventiv.

Ce acuzații i se aduc lui Bebino

Liderul Clanului Sportivilor este acuzat că ar fi ameninţat un martor din dosarul de tentativă de omor, împreună cu alți doi infractori. Evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an. Bărbatul amenințat de Bebino le-a povestit oamenilor legii că s-a trezit cu maşina distrusă şi cu interlopii înarmaţi cu cuţite peste el.

”Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă”, a precizat Bogdan Marinescu, avocatul lui Bebino, liderul Clanului Sportivilor din cartierul Berceni.

Poliția Capitalei a anunțat că se fac în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI