Cât costă o roabă de șampanie la Loft Mamaia. Doar interlopii și băieții de bani gata dau banii pe așa ceva!

Cât costă o roabă de șampanie la Loft Mamaia. Doar interlopii și băieții de bani gata dau banii pe așa ceva!
Cât costă, de fapt, o roabă de șampanie de la Loft Mamaia

Loft Mamaia este locația preferată de petrecăreții ce preferă cluburile de fițe de pe litoralul românesc, dar nu mulți români își permit o roabă de șampanie din respectivul local. Prețul este unul extrem de piperat!

Prețuri uriașe. Cât scot românii din buzunare pentru o roabă de șampanie la Loft Mamaia

Mamaia este stațiunea preferată de românii ce își doresc să se distreze în unele dintre cele mai cunoscute cluburi și să aibă parte de o noapte de pomină. Totuși, aceștia sunt nevoiți să scoată o grămadă de bani din buzunar pentru a servi băuturi alcoolice.

Dacă pentru un cocktail prețurile încep de la 35 de lei și ajung la 70 de lei, totul se schimbă în momentul în care este vorba despre o roabă de șampanie. Există câțiva afaceriști, interlopi și băieți de bani gata ce nu se dau în lături de la a cheltui mulți bani în momentul în care vor să impresioneze pe toată lumea!

O roabă cu 20 de sticle de Laurent Perrier Cuvee Rose se ridică la prețul de 11.900 de lei, în timp ce 24 de sticle de Laurent Perrier La Cuvee Brut costă 10.000 de lei. Nu mulți se pot lăuda cu faptul că pot să spargă atâția bani pe micile plăceri într-o singură noapte.

Între timp, se poate opta și pentru 24 de sticle de Whispering Angel, în valoare de 6.000 de lei sau pentru 15 sticle de arla 101 Rose pentru prețul de 4.725 lei. Chiar dacă prețurile sunt unele piperate, există câțiva români ce abia așteaptă să comande o roabă de șampanie la Loft Mamaia.

Amenzi usturătoare la Loft și Nuba. Ce au descoperit polițiștii

Petrecerile pe litoralul românesc încep încă de pe 1 mai, așa că foarte multe persoane s-au îndreptat spre mare pentru a merge în cluburile preferate. La momentul respectiv, autoritățile au impus mai multe reguli pentru a se asigura că riscul ca persoanele să se infecteze cu Covid-19 să fie unul redus.

Totuși, administratorii de la Loft și Nuba au primit amenzi uriașe din parte autorităților după ce s-a descoperit că normele de distanțare socială nu erau respectate.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din staţiune, nu se respectă normele de distanţare socială, mai exact persoanele nu stăteau la mesele amenajate.

Administratorii în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.”, transmiteau, în acel moment, oficialii de la IPJ Constanța.