12 ian. 2024 | 11:03

Un nou divorț surpriză în showbiz la început de 2024. Au făcut anunțul neașteptat chiar acum

Monden
Un nou divorț surpriză în showbiz la început de 2024. Au făcut anunțul neașteptat chiar acum
Un nou divort surpriza in showbiz la inceput de 2024. Au facut anuntul neasteptat chiar acum

Un nou divorț surprinde surprinde showbiz-ul internațional, după ce tot mai multe vedete s-au separat! Două celebrități, care lăsau impresia că formează cuplul perfect, au făcut anunțul neașteptat că drumurile lor se separă. Cum au ajuns la o asemenea decizie și cum au dat vestea tristă fanilor.

Divorț neașteptat în lumea mondenă

Austin McBroom și Catherine McBroom, cunoscuți sub numele de familia ACE pe platforma YouTube, au anunțat recent că au decis să divorțeze, după ce au împărtășit această veste pe Instagram. Despărțirea lor a stârnit o gamă variată de reacții din partea fanilor, unii susținând-o pe Catherine în contextul unor acuzații anterioare de înșelăciune formulate împotriva fostului soț de-a lungul anilor.

Cuplul de vloggeri a câștigat notorietate prin canalul lor de YouTube, The ACE Family, lansat în 2016, care a acumulat până în prezent peste 18 milioane de abonați. Relația lor a început în 2015, iar cei doi s-au căsătorit în secret cu ceva timp înainte de 2020.

Într-o postare virală pe Instagram, Catherine McBroom Paiz a confirmat despărțirea și a explicat că au ajuns la un acord comun pentru divorț. Chiar dacă simte că inima ei este sfâșiată, se simte eliberată și crede că a luat cea mai bună decizie:

„Am convenit de comun acord cu un divorț și ne vom despărți pe cale amiabilă. Drumurile noastre ca cuplu s-au schimbat și au creat provocări care sunt ireconciliabile. Această decizie vine cu inima foarte grea. Oricât de sfâșietor este asta, și eu mă simt eliberată”

Află și: Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta, acuzată de infidelitate: “E și el divorțat“

Anunțul lor a generat o serie de reacții din partea comunității online, iar mulți fani și-au exprimat susținerea pentru Catherine în lumina unor acuzații anterioare de infidelitate la adresa lui Austin.

Această separare marchează sfârșitul unei perioade în care cuplul a împărtășit întreaga lor viață și aventură cu publicul lor, iar acum aceștia se îndreaptă spre drumuri separate, încheind o etapă semnificativă din viața lor personală și online.

Ce înțelegere au făcut cei doi soți

Bărbatul a vorbit și el despre separare și a dezvăluit că au căzut împreună la o înțelegere în ceea ce privește separarea. Amândoi au simțit că este momentul să meargă pe drumuri diferite, pas pe care l-au și făcut.

Austin McBroom și-a exprimat perspectiva asupra divorțului într-o postare pe Instagram, însoțită de o fotografie cu el și Catherine McBroom. În această actualizare, el sugerează că, în ciuda despărțirii lor, cei doi intenționează să mențină o custodie comună asupra copiilor lor.

Află și: Divorțul anului în showbiz. Și-au spus adio după 6 ani de căsnicie

Austin a mărturisit că a adunat o mulțime de experiențe frumoase și amintiri de neuitat împreună cu soția lui, dar orice carte se termină și la fel s-a întâmplat și în cazul lor. Și-au promis că vor rămâne uniți de dragul copiilor și vor forma cea mai bună echipă în ceea ce privește creșterea și educarea lor.

„Am convenit de comun acord cu un divorț, dar vom rămâne o echipă când vine vorba de copiii noștri. Am creat una dintre cele mai grozave povești, aproape un deceniu împreună, atâtea amintiri, atâtea realizări dar fiecare carte se termină. Și acum vom scrie o nouă carte ca autori separați”, a spus și Austin.

Cuplul a avut multe probleme

Canalul lor de YouTube se axează pe aspectele cotidiene ale vieții cuplului și ale celor trei copii ai lor, încadrându-se în tiparele obișnuite ale canalelor de familie. Cu toate acestea, familia McBroom a fost în centrul unor controverse pe parcursul celor opt ani de activitate pe YouTube.

De la acuzații de „escrocherie” în legătură cu cadourile primite de la fani, până la procesul de 3 milioane de dolari al lui Austin McBroom, nu a existat niciodată un moment lipsit de intrigă pentru Familia Ace.

Pe durata expunerii lor în lumina reflectoarelor, Austin McBroom s-a confruntat și cu numeroase zvonuri și acuzații de infidelitate care vin de la soția sa, Catherine. În anul 2022, cuplul a anunțat că va părăsi platforma YouTube și, în consecință, nu au mai încărcat conținut pe canalul lor principal timp de șapte luni.

Vedeta și-a încheiat declarația despre divorț numindu-l pe Austin „cel mai bun prieten al ei”, spunând că este un statut care „nu se va schimba niciodată”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se confiscă banii românilor. S-a dat lege pe 10 mai: Direct la pușcărie, indiferent de sumă!
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro