Un nou divorț în showbiz? Ce spune vedeta Kanal D: ”Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Un nou divorț în showbiz? Ce spune vedeta Kanal D: ”Îmi pare rău să vă dezamăgesc”
Un nou divort in showbiz Ce spune vedeta Kanal D

O nouă zi, un nou scandal în showbizul românesc. Gurile rele au speculat faptul că una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România ar fi în prag de divorț, deși nu au dat până acum semne că ar avea probleme în cuplu. Despre cine este vorba, de fapt, și ce spune vedeta Kanal D.

Un nou divorț în showbiz?

După 2020, un an dificil în care foarte multe familii din showbizul românesc s-au destrămat, cupluri s-au despărțit și mulți au ajuns la notar pentru a semna actele de divorț, iată că apar alte speculații privind o nouă separare în lumea mondenă din România.

De data asta ar fi vorba de frumoasa Ilinca Vandici, despre care au apărut zvonuri conform cărora șatena ar avea probleme în mariajul său cu Andrei Neașcu. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a rupt tăcerea și i-a lămurit pe internauți cu privire la relația ei. Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a căsătorit cu soțul ei în 2017 și de atunci sunt foarte fericiți împreună.

Ilinca Vandici și-a asigurat fanii că nu se pune problema de vreun divorț, iar ea și tatăl copilului său se iubesc și înțeleg la fel de bine ca în prima zi.

Ce a spus Ilinca Vandici despre zvonurile unui posibil divorț

Ilinca Vandici și afaceristul Andrei Neașcu s-au căsătorit de Paște în anul 2017, după doi ani de relație. Cei doi au făcut cununia în secret, în localitatea Tunari, acolo unde locuiesc frumoasa prezentatoare și tatăl fiului ei.

Socrul Ilincăi Vandici, care este primarul localității Tunari, a fost cel care a oficial cununia civilă, iar cea religioasă a avut loc pe 15 octombrie 2017. Vedeta Kanal D a devenit mămică pentru prima oară pe 23 iulie 2017, când l-a născut pe Zian Ioan Neacşu.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a declarat Ilinca Vandici.