Un nou deces în muzica populară. A pierdut lupta cu o boală cruntă

Un nou deces în muzica populară. A pierdut lupta cu o boală cruntă
Doliu în muzica populară

Din nefericire, o cunoscută și apreciată interpretă de muzică populară a decedat astăzi. Chiar dacă nu multă lume știa, artista suferea de o boală gravă de mai mulți ani.

Doliu în muzica populară

Îndrăgita interpretă s-a stins astăzi dimineața, după ce a pierdut lupta cu o boală pe care o avea timp de ani de zile. Este vorba despre cunoscută și apreciata artistă Cruțica Cistelecan, una dintre cele îndrăgite interprete din județul Cluj.

Se pare că artista se confrunta cu o boală de mai mulți ani, potrivit primelor informații. Interpreta a plecat din țară la fiica ei, în Spania, iar apoi a revenit înapoi în Cluj. Cruțica Cistelecan era foarte cunoscută. A participat la multe festivaluri de muzică populară și apărea des pe micile ecran.

Artista a fost foarte activă pe rețelele de socializare. A publica mai multe fotografii din Spania, acolo unde a fost la fiica ei, iar toată lumea credea că este bine. Din păcate, vestea morții a venit ca un fulger pentru toți.

Îndrăgita interpretă de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum pe data de 3 iulie, ora 13:00. Aceasta va fi înmormântată într-un cimitir din localitatea Iuriu de Câmpie, județul Cluj.

Soțul artistei Biatrice Duca a murit

Biatrice Duca este în doliu, după ce soțul ei, Ciprian Duca, a decedat în cumplitul accident de la Iași, acolo unde 4 oameni au fost uciși de o șoferiță care s-a urcat sub influența băuturilor alcoolice la volan.

Îndurerată, artista a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că partenerul ei lângă care trebuie să stea toată viața a fost ucis.

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.

Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook.

Citește și: Femeia care a accidentat mortal 4 muncitori din Iași, reținută în timp ce se afla la cumpărături