17 iun. 2022 | 18:23

Femeia care a accidentat mortal 4 muncitori din Iași, reținută în timp ce se afla la cumpărături

News
Femeia care a accidentat mortal 4 muncitori din Iași, reținută în timp ce se afla la cumpărături
Femeia care a accidentat mortal 4 muncitori din Iași, reținută

Femeia care a accidentat mortal patru muncitori din Iași a fost reținută în vreme ce se afla la cumpărături. Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită de către polițiști la cumpărături. Ea nu a ținut cont de nimic și s-a urcat la volan, după ce a consumat alcool, iar acum riscă ani de pușcărie.

Femeia care a accidentat mortal 4 muncitori din Iași, reținută

Adina Iuliana Ghervase în vârstă de 39 de ani a accidentat mortal patru muncitori din Iași. Ea a fost arestată în timp ce se afla la cumpărături, după ce, inițial, polițiștii au mers să o caute la locuința sa, însă a fost de negăsit, scrie ziaruldeiasi.ro.

Din primele informații reiese faptul că aceasta a fost reținută pentru 24 de ore. Peste noapte, ea a fost la spitalul de neurochirurgie din Iași, ca să-și trateze câteva răni minore, după care a fost lăsată să meargă acasă.

Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, Adina Iuliana Ghervase a mers liniștită la shopping, moment în care a fost găsită de oamenii legii. Inițial, ei au căutat-o la domiciliu pentru audieri, însă a fost de negăsit vreme de câteva ore.

Amintim că femeia s-a urcat la volan, chiar dacă a consumat alcool, apoi s-a întâmplat tragedia. Urmează să fie dusă sâmbătă în fața judecătorilor, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar apoi se ocupă în continuare de cercetarea cazului.

Riscă ani grei de închisoare

Adina Iuliana Ghervase riscă ani grei de închisoare, însă, între timp, aceasta trebuie să dea explicații în fața legii pentru tragedia provocată noaptea trecută. Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost transportate la Medicină Legală, iar alte trei persoane au fost rănite în urma impactului puternic.

Despre aceasta se mai știe că locuieşte în Valea Lupului. Ea se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo şi circula cu viteză dinspre capăt Păcurari către Fundaţie.

Femeia a pierdut controlul volanului, a urcat pe trotuar, a lovit colţul unei case, după care a lovit în plin un grup de muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şosea. Femeia a fost testată cu aparatul Drager care indicase o valoare de 0,42 mg/alcool pur în aerul expirat.

Șoferița are doi fii, unul în vârstă de 13 ani, din prima căsătorie, și unul de 4 ani, cu actualul concubin. Minorii au fost preluați în grijă de fostul soț.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro