Un nou cuplu bombă în showbizul românesc. Jador este în al 9-lea cer de fericire

Jador este în culmea fericirii, după ce a reușit să se împace cu iubita lui din copilărie. Cântărețul a vorbit în repetate rânduri despre Georgiana Elisei, cea care îl cunoaște dinainte să fie celebru și cu care a avut o relație. După ce a devenit cunoscut, relația dintre cei doi s-a stricat, iar asta pentru că Jador a început să se afișeze cu diferite femei cărora le făcea declarații de dragoste. Nu de puține ori a recunoscut, totuși, că Georgiana este iubirea vieții sale și că vrea să fie din nou împreună cu ea.

Vestea zilei în showbiz. S-au împăcat

Jador a reușit să se împace cu Georgiana Elisei, cea care a fost alături de el întotdeauna, chiar și atunci când nu avea bani și nu era un cântăreț celebru. Relația lor s-a stricat odată cu artistul a început să devină cunoscut și să aibă succes la femei.

La un moment dat, Georgiana și Jador au făcut un videoclip în care au spus că sunt prieteni și că nu mai poate fi vorba între ei despre împăcare.

Iată că ieri, Jador a confirmat zvonurile conform cărora s-a împăcat cu Georgiana. Tânăra l-a iertat din nou pe artist și acum formează un cuplu. Cu toate că nu vor să se afișeze împreună, cei doi au fost prins de paparazzii.

Georgiana a venit cu Jador la o clinică de proceduri estetice non-chirurgicale, unde artistul și-a făcut mai multe proceduri. Au ieșit împreună și au plecat spre o altă clinică, ambii ieșind cu zâmbetul pe buze.

Ce spunea cântărețul despre iubita lui în trecut

Ulterior, Georgiana Elisei s-a urcat în mașina manelistului și au plecat la el acasă, unde a rămas peste noapte. Mai mult, pentru că era grăbit să ajungă acasă cu iubita lui, Jador a și încălcat legea, trecând pe roșu.

„Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea.

Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic.

Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori.

Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei..”, a spus Jador.