Un nou cântăreț celebru șochează: „Da, sunt homosexual”

Un nou cântăreț celebru șochează: „Da, sunt homosexual”
Un nou cântăreț celebru șochează: „Da, sunt homosexual”

După ce celebrul Ricky Martin și-a declarat cu nonșalanță orientarea sexuală, iată că acum alt artist spaniol a anunțat că este homosexual. Pablo Alboran a făcut declarația care a surprins pe toată lumea.

Încă un cântăreț celebru își șochează fanii: „Da, sunt homosexual”

Pablo Alboran are de 31 de ani și și-a luat o piatră de pe inimă declarând lumii că este homosexual. Cântărețul a ales să facă anunțul printr-un material video pe contul său de Instagram unde are mai bine de 5 milioane de urmăritori.

Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum  simt nevoia să-mi duc visul mai departe.

Pablo Alboran a anunțat că este homosexual
Pablo Alboran a anunțat că este homosexual

Artistul nu a dezamăgit pe nimeni cu orientarea sa sexuală

În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară altora.

Întotdeauna am luptat pentru libertate și egalitate și am fost împotriva oricărui fel de discriminare. Mai presus de toate o fac pentru mine. Versurile pe care le-am scris vorbesc despre tine, despre mine, despre iubire, despre ceea ce ne înconjoară și oricine se poate regăsi în ele indiferent de sex, vârstă sau limbă, pentru că muzica este liberă și eu vreau să fiu la fel de liber ca muzica mea.

Când a concertat Pablo Alboran în România

Vreau să fiu consecvent și responsabil cu mine. Voi continua să-mi concentrez viața pe carieră, pe muzică și să fac totul cât mai bine, respectându-mi publicul”, este mesajul transmis de Pablo Alboran. Celebrul cântărteț a susținut în 2015 un concert și în țara noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI