Un martor important din ancheta de la Caracal își schimbă declarațiile. Anchetatorii, în colaps

Un martor important din ancheta de la Caracal își schimbă declarațiile. Anchetatorii, în colaps
Un martor important din ancheta de la Caracal își schimbă declarațiile

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Deși, se împlinește o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, lucrurile sunt pe departe de a fi rezolvate. Ancheta oamenilor legii a fost dată peste cap, recent, după ce un martor cheie și-a schimbat declarația, lucru ce i-a pus pe procurori în dificultate.

Un martor important își schimbă declarațiile în cazul Caracal

Cazul Caracal continuă să fie în centrul atenției publice, dar și în atenția autorităților. De curând, anchetatorii s-au lovit de o problemă în soluționarea acestui caz.

Un martor cheie important și-a schimbat declarația. Inițial, persoana respectivă a declarat, potrivit cancan.ro, că a văzut mai multe mașini în spatele curții lui Gheorghe Dincă, iar Alexandra Măceșanu a fost dusă, legată, într-una din ele.

Acum, însă, martorul susține că nu a declarat așa ceva. Informația oferită de acesta era foarte importantă pentru oamenii legii, iar acum se ridică alte semne de întrebare.

De ce s-a răzgândit martorul? Când a spus el, de fapt, adevărul? În prima declarație sau acum?

Care este motivul acestei schimbări de atitudine a martorului? Acestea sunt doar câteva întrebări, care se ridică la cele existente în dosar, în cazul care a îngrozit o țară întreagă.

Ce s-a întâmplat în urma perchezițiilor la casa lui Dincă

În toată această perioadă, perchezițiile au continuat la casa grozei din Caracal, unde anchetatorii au descoperit noi probe, care au fost trimise la INML.

În urma perchezițiilor din casa lui Dincă, au fost descoperite noi probe. Au fost trimise la INML
În urma perchezițiilor din casa lui Dincă, au fost descoperite noi probe

În perioada 15.08.2019 – 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.

De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe.

În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR”, se arată în informarea DIICOT, de pe site-ul instituției.