Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Autor: Alexandra Chivu - 13:11, 13 aug. 2019
Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal

Perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal continuă. Oamenii legii se folosesc de aparatură specială pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, în acest punct al anchetei, că ar fi ascuns Dincă trupurile victimelor sale?

Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul Caracal

Cercetările au fost reluate marți în gospodăria lui Gheorghe Dincă. Ne aflăm în a treia săptămână în care anchetatorii caută probe în casa suspectului de uciderea Luizei Melencu și Alexandrei Măceașanu. De miercuri, avocatul familiei Luizei Melencu a devoalat că urmează să fie folosită aparatură specială pentru scanarea solului.

Astfel, oamenii legii speră să descopere alte probe care ar putea fi îngropate ori ascunse în gropile betonate, săpate aproape una lângă alta. La cercetările din casă și curte participă și Dincă. Până atunci, presupunerile și noile informații, neclare nici ele fac înconjurul României.

Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele
Cercetările au fost reluate marți în gospodăria lui Dincă

„La casă au sosit utilajele care vor degaja terenul. Prima dată, se va intra cu un utilaj care va face pârtie pentru celelalte utilaje, chiar macarale, care vor încărca acele fiare, pentru că nu sunt micuțe, sunt anumite componente care cântăresc chiar tone. Și atunci, se va acționa cu macara, se va degaja terenul, apoi va veni scannerul care va peria toată curtea. Cred că mâine (miercuri, n.r.) va sosi sannerul”, a informat Tonel Pop.

Cadavrele ar fi fost puse în butoaie rezistente chiar și la acid

Unul dintre cel care a adus o supoziție în ochii lumii privind locul unde ar fi ascunse cadavrele a fost Christian Sabbagh, jurnalist de origine libaneză, fost corespondent de război, jurnalist de investigație și om de televiziune. Sabbagh a inserat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care indică locul un ar putea fi ascunse alte probe. Este vorba de câteva butoaie de 200 de litri, rezistente chiar și la acid, aruncate în curtea inculpatului.

Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele
Detaliul postat de jurnalistul de investigației Christian Sabbagh

„Acestea butoaie au fost descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă, butoaie de 200 L, rezistente chiar și la acid! Firma, una nordică, produce uleiuri vegetale”, a scris Christian Sabbagh.

Audierile continuă cu cercul relațional al suspectului

De asemenea, pe lângă cercetările de la casa lui Dincă, ce se desfășoară și azi, continuă și audierile. În prim-plan este cercul relațional al suspectului, din spusele avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

„Audierile continuă. Se încearcă, și se și reușește, audierea cercului relațional al lui Dincă: prieteni, familie, familie extinsă și toți cei care au lucrat la casa lui”, a spus Tonel Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI