08 mart. 2023 | 14:54

Un jucător important de la Manchester City riscă să ajungă doi ani la închisoare. Kyle Walker s-a dezbrăcat în public și a pipăit o femeie – VIDEO

Sport
Un jucător important de la Manchester City riscă să ajungă doi ani la închisoare. Kyle Walker s-a dezbrăcat în public și a pipăit o femeie - VIDEO

Un jucător important de la Manchester City este din nou în centrul unui scandal uriaș. Kyle Walker s-a îmbătat zdravăn și și-a dat jos chiloții în public. În plus a și pipăit o femeie. Momentele au fost filmate, iar jurnaliștii de la The Sun au spus că jucătorul lui Pep Guardiola ar putea ajunge la închisoare.

Kyle Walker riscă să ajungă doi ani la închisoare

Kyle Walker a făcut din nou o boacănă! De data aceasta ar putea să ajungă la închisoare. Jurnaliștii de la The Sun au intrat în posesia unor înregistrări care îl au drept personaj principal pe fotbalistul lui Manchester City. Fundașul de 50 de milioane de euro s-a făcut praf în ziua lui liberă și și-a dat jos chiloții într-un bar din Manchester. Ziariștii au remarcat și că a pipăit pe sâni și a sărutat o femeie care nu este soția lui.

„Chiar dacă a făcut-o să șocheze, să provoace râs sau să intimideze, cei afectați de expunerea indecentă ar putea fi afectați și traumatizați, persoana în culpă abuzând de putere”, a spus Teresa Parker, de la „Women’s Aid.

Jurnaliștii de la The Sun au scris că poliția s-ar putea autosesiza și că jucătorul care a costat 50 de milioane de euro ar putea fi acuzat de „expunere indecentă”, în condițiile în care scena a avut o mulțime de martori. Iar dacă va fi găsit vinovat în instanță ar putea fi condamnat la doi ani de închisoare. Sursa citată mai spune că fotbalistul va încerca să se apere spunând că totul a fost o glumă.

Clubul Manchester City nu consideră că ceea ce s-a întâmplat a fost o problemă serioasă, iar internaționalul s-a antrenat normal cu colegii.

Nu este prima oară când Kyle Walker ajunge în atenția tabloidelor din Marea Britanie. În perioada de izolare din pandemie a petrecut cu două escorte și a fost exclus din lotul național de selecționerul Gareth Southgate. A fost vorba de o pedeapsă temporară, iar Walker a fost unul dintre oamenii de bază din selecționata Angliei la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar, formație eliminată de Franța în „sferturile de finală” ale competiției.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Legătura dubioasă dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu. Au în comun numele și două femei
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro