Un jucător de la Real Madrid, suspect de Covid-19! A jucat în ultimul meci oficial al „galacticilor”

Un jucător de la Real Madrid, suspect de Covid-19! A jucat în ultimul meci oficial al
Luka Jovic nu a reușit să se impună la Real Madrid și ar putea fi vândut în această vară

Alertă în Primera Division, după ce un jucător de la Real Madrid a devenit suspect de infectare cu noul coronavirus. Luka Jovic, atacantul formației antrenate de Zinedine Zidane, a fost trimis în izolare. Recent a avut o întâlnire cu un conațional care între timp a fost diagnosticat cu Covid-19. Imediat, fotbalistul adus de la Eintracht Frankfurt a fost supus unui test, care a fost negativ. Pentru a putea relua antrenamentele alături de colegii săi, Jovic va mai efectua două teste. Dacă și acelea vor fi negative, va reveni în lotul madrilenilor.

Luka Jovic, suspect de Covid-19! A intrat pe finalul partidei jucate de Real Madrid la Bilbao

Luka Jovic, 22 de ani, a fost transferat la Real Madrid de la Eintracht Frankfurt, în vara lui 2019, pentru 60 de milioane de euro. Sârbul nu a reușit să se impună pe „Santiago Bernabeu” și a fost pus deja pe lista de transferuri. De la reluarea competițiilor în Spania, Jovic s-a antrenat alături de colegii săi. A fost folosit doar câteva minute într-o partidă oficială. Chiar în ultima dispută a „galacticilor”, la Bilbao, contra lui Athletic.

De-a lungul carierei, Luka Jovic a mai jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, Apollon Limassol, Benfica și Eintracht Frankfurt. Cota atacantului sârb a evoluat în Bundesliga. A fost împrumutat de Eintracht de la Benfica cu o clauză de cumpărare de 7 milioane de euro. Jovic a marcat 36 de goluri în 75 de partide pentru formația germană, iar cota sa a crescut incredibil, la 60 de milioane de euro.

Eintracht a achitat suma de șapte milioane de euro pentru un transfer definitiv de la Benfica, așa cum prevedea clauza. Apoi, doar o zi mai târziu, nemții l-au vândut la Real Madrid pentru 60 de milioane de euro. La Real Madrid, Jovic a primit mult mai puține minute. Are două goluri și două pase decisive în 25 de partide pentru formația lui Zinedine Zidane.