13 apr. 2024 | 22:04

Un jandarm din Gorj s-a trezit cu 300.000 de euro pe card în ziua de salariu. Bucuria lui nu a durat mult, ce s-a întâmplat

News
Un jandarm din Gorj s-a trezit cu 300.000 de euro pe card în ziua de salariu. Bucuria lui nu a durat mult, ce s-a întâmplat
Un jandarm din Gorj s-a trezit cu 300.000 de euro pe card în ziua de salariu. Bucuria lui nu a durat mult, ce s-a întâmplat

Un jandarm a dat lovitura, după ce s-a trezit în cont cu 300.000 de euro în ziua de salariu. A avut parte de un șoc când a văzut suma colosală pe care o deținea, însă bucuria nu a durat prea mult. Cine a sesizat greșeala și ce s-a întâmplat cu banii.

Un jandarm s-a trezit cu banii colegilor în cont

Un jandarm a avut parte de o întâmplare care l-a lăsat fără suflare. Când a venit ziua de salariu și a verificat contul său bancar, a trăit șocul vieții sale: deținea nu mai puțin de 300.000 de euro.

Acesta și-a dat seama imediat că este vorba despre o eroare, pentru că salariul lui nu se apropia nici în ani buni de această valoare de neimaginat. A făcut, pentru început, haz de necaz pe seama celor întâmplate, conform Gândul.

Jandarmul, originar din Gorj, dar angajat al Municipiului București, avea în cont salariile tuturor colegilor săi din Capitală. Și-a făcut câteva planuri fictive cu banii, dar apoi a încercat să rezolve situația, care i-a îngrijorat pe cei ce așteptau să își primească banii.

„Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi lamborghini, într-o lună iaht. Uite! Dau așa până mâine”, spune jandarmul.

Cum au ajuns banii în contul bărbatului

Pentru început, jandarmul în cauză nu înțelegea de ce are atâția bani în cont. Nu s-ar fi gândit că suma aceea reprezenta salariile colegilor săi, dar știa că este vorba despre o greșeală, pentru că nu avusese niciodată o sumă atât de mare.

În urma acestei erori, suma exorbitantă a fost imediat retrasă din contul bărbatului, pentru că nu i se cuvenea. Conducerea le-a promis jandarmilor că se va face plata până luni, 15 aprilie.

Direcția Generală de Jandarmi București are în subordine 10 brigăzi de jandarmi și aproximativ 4.000 de angajați. Un reprezentant al Jandarmeriei Capitalei a declarat că situația a fost remediată și că se investighează motivele care au dus la această eroare tehnică, ce a încurcat planurile multor oameni.

„Din cauza unei erori tehnice de încărcare și preluare a unui fișier electronic, drepturile salariale aparținând unui grup de cadre militare ale Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București au fost virate în contul unui singur cadru militar al unității noastre din acel grup.

La acest moment, se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice, fiind pentru prima dată când unitatea noastră se confruntă cu o astfel de situație”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro