Un jandarm din Botoșani, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a ieşit din tură. Cum s-a întâmplat incidentul nefericit

Un jandarm din Botoșani, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a ieşit din tură. Cum s-a întâmplat incidentul nefericit
Un jandarm din Botoșani, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a ieşit din tură. Cum s-a întâmpla

Un jandarm din Botoșani a murit după ce a ieșit din tură, imediat cum a ajuns acasă. Bărbatul avea 44 de ani, iar atât familia lui, cât și colegii săi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi sunt în stare de șoc.

Jandarm mort după ce a ieșit din tură

Totul s-a întâmplat după ce subofițerul Marius Repca a ieșit luni seară din tură și a plecat de la sediul Inspectoratului Județean, spre casă. Familia acestuia spune că după ce a a ajuns acasă, a început să se simtă rău. În momentul în care l-au găsit inconștient, au sunat de urgență la Ambulanță.

Cadrele medicale au sosit de urgență la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului de 44 de ani.

„Am fost solicitaţi pentru un pacient de sex masculin, în comă. În foarte scurt timp de la sosirea echipajului, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare cu protocolul medicamentos aferent. 

Din păcate, după aproximativ 50 de minute de resuscitare, cordul nu a pornit, fiind declarat decesul”, a precizat medicul specialist în medicina de urgenţă Dănuţ Panaitescu, de la UPU-SMURD.

Jandarmul suferea de mai multe afecțiuni ale aparatului cardio-vascular, potrivit familiei. Medicii sunt de părere că bărbatul ar fi făcut un accident vascular masiv. Marius Repca era căsătorit și avea doi copii.

Bătrână salvată dintr-un incendiu de un jandarm aflat în timpul liber

Aflat în timpul liber, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, a salvat o bătrână dintr-un incendiu care a izbucnit în apartamentul în care femeie locuia singură.

Plutonier adjutant în cadrul IJJ Brăila, Adrian Beraru, locuiește în același bloc cu bătrâna căreia i-a luat foc apartamentul. Bărbatul se afla în zona blocului împreună cu copiii săi, moment în care a observat fumul care ieșea din locuința situată la etajul 1. Acesta nu a ezitat și a sărit în ajutorul vecinei sale.

„Colegul nostru, plutonier adjutant Beraru Adrian, şi-a dat seama imediat că proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 ani, este în pericol. Flerul dobândit în cei peste 10 ani de când poartă uniforma militară l-a determinat să intervină la timp, pentru a împiedica un posibil final nefericit.

Din spusele colegului nostru, octogenara intrase în panică şi încerca să-şi salveze cât mai multe bunuri, lăsând în plan secund siguranţa şi sănătatea ei. Totodată, plutonier adjutant Beraru Adrian a apelat imediat SNUAU 112, anunţând incendiul”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Brăila

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI