Un fotbalist celebru, arestat pentru viol. Pep Guardiola a luat imediat decizia așteptată

Un fotbalist celebru, arestat pentru viol. Pep Guardiola a luat imediat decizia așteptată
Un fotbalist celebru, arestat pentru viol.

Un jucător de la Manchester City a fost arestat preventiv pentru viol, iar azi se prezintă în fața magistraților. Imediat ce clubul lui Pep Guardiola a aflat această veste, a luat o decizie.

Un fotbalist celebru, arestat pentru viol

Jucătorul de la clubul Manchester City, care a fost arestat preventiv pentru viol, de către poliția din comitatul englez Cheshire este fundașul francez Benjamin Mendy, de 27 de ani.

Acesta a fost arestat, mai precis, pentru patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Plângerile au fost făcute de către trei perspoane cu vârste de peste 16 ani, iar infracțiunile s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2020-august 2021.

”Serviciul de urmărire penală a autorizat Cheshire Constabulary să acuze un bărbat în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală. Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de patru capete de acuzare de viol și agresiune sexuală.

Acuzațiile se referă la trei reclamanți cu vârsta de peste 16 ani și se presupune că ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021. Mendy a fost arestat preventiv și urmează să fie prezentat Curții Magistraturii din Chester vineri, 27 august. Mendy are dreptul la un proces echitabil”, se arată într-un comunicat al poliției din Cheshire.

Decizia lui Manchester City

Imediat ce a aflat că jucătorul a fost acuzat de viol, Manchester City a anunțat că l-a suspendat pe fundașul stânga. Oficialii clubului au mai transmis că nu pot face alte comentarii până la finalizarea procesului.

”Manchester City confirmă că, după ce a fost acuzat de poliție astăzi, Benjamin Mendy a fost suspendat și se așteaptă finalizarea anchetei. Clubul nu poate face alte comentarii până când procesul nu este finalizat”, a fost comunicatul clubului lui Pep Guardiola.

Benjamin Mendy este printe cei mai scumpi fotbaliști care au fost aduși la Manchester City în timpul mandatului lui Pep Guardiola. Dar Benjamin Mendy nu s-a putut impune în echipa de start. Din 2017 și până acum, el a jucat în doar 75 de meciuri și a marcat doar două goluri. El a făcut parte și din echipa națională a Franței în anul 2018, atunci când a câștigat Campionatul Mondial.

De altfel, Benjamin Mendy nu este cunoscut ca unul dintre cei mai liniștiți jucători de fotbal din lume. În iarna anului trecut, el a intrat în atenție după ce a ignorat regulile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Acesta a dat o petrecere la locuința lui alături de mai mulți prieteni și de un bucătar celebru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI