Fostul PSD-ist pe care Ponta l-a recrutat pentru europarlamentare

Fostul PSD-ist pe care Ponta l-a recrutat pentru europarlamentare

După ce a fost dat afară din PSD, Marian Neacşu, fostul secretar general al PSD s-a înscris în partidul Pro România, condus de Victor Ponta. Astfel, acesta a dobândit titlul de șef de campanie.

​„M-am alăturat echipei de la Pro România, sper ca experiența mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric”, a declarat Marian Neacșu.

Victor Ponta a anunţat că, Marian Neacşu, fostul secretar general al PSD va conduce campania pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro România.

„Astăzi, toată ziua, ne-am concentrat pe partea de organizare (a alegerilor europarlamentare). De aceea şi pe domnul Marian Neacşu astăzi l-am anunţat şef al campaniei”, a declarat Victor Ponta, liderul Pro România.

Însă, în mod surprinzător, Victor Ponta a mai declarat că nu îți dorește ca partidul pe care îl conduce să fie o replică a partidului PSD. „Nu îmi doresc ca Pro România să fie un PSD mai mic”, a punctat Victor Ponta.

Declarația lui Victor Ponta vine în contextul în care, recent s-au alăturat partidului Pro România și foştii social-democraţi Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, dar şi mai mulţi parlamentari de la PSD.

Pe data de 5 noiembrie, Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a lui Marian Neacșu, secretarul general și a lui Adrian Țuțuianu, vicepreședinte la acel moment. În urma acestei exluderi, Marian Neacșu i-a transmis un mesaj dur lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

„Absolut toate acţiunile guvernamentale sunt umbrite de această dezbatere privind justiţia. PSD nu poate fi in razboi cu toate instituţiile statului român, din cauza problemelor penale ale lui Liviu Dragnea. Cred ca este timpul ca acesta să plece din functie”, a scris Neacşu, pe sa de Facebook.

Liviu Dragnea este vizibil iritat de partidul lui Ponta, despre care a declarat că este plin de securiști. „Securiştii şi-au făcut două partide. Unul pe stânga, unul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea – Pro România şi pe dreapta partidul lui Cioloş, e simplu. Asta arată foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare, ceea ce e de bine”, a declarat Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI