07 feb. 2019 | 18:23

PSD, miștouri ieftine la adresa lui Iohannis – „Președintele Bețe-n Roate”

Știri generale
PSD, miștouri ieftine la adresa lui Iohannis - „Președintele Bețe-n Roate”

PSD a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a motivat decizia de respingere a Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării. Acest refuz, pare că a întins nervii partidului PSD la maxim, care îl numește pe Iohannis „Președintele Bețe-n-Roate” și spune că va lua măsuri împotriva lui.

„Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept Președintele Bețe-n-Roate”, a scris PSD, pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care Iohannis nu o vrea pe Oluguța la cârma Ministerului Dezvoltării este pentru că, nu are experiența necesară, dar și pentru presiunile pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului asupra justiției.

Klaus Iohannis, a înștiințat-o printr-o scrisoare, pe Viorica Dăncilă, că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării.

„Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare”, a mai scris membrii PSD pe Facebook.

De asemenea, președintele mai spune că Vasilescu nu a promovat transparența ca ministru al muncii și că a făcut declarații controversate, atacuri la persoană și presiuni asupra justiției, care au fost reținute inclusiv de către Consiliul Superior al Magistraturii.

„Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro