Un elefant a căzut în fântănă, iar ce s-a întâmplat după a devenit viral

Un elefant a căzut în fântănă, iar ce s-a întâmplat după a devenit viral

Viața în sălbăticie nu este lipsită de evenimente neprevăzute, după cum a experimentat la prima mână un pui de elefant care a căzut într-o fântănă.

În anumite regiuni din India, elefanții se plimbă liberi prin localități, foarte aproape de așezări umane. Din păcate, unele creații ale oamenilor reprezintă un risc semnificativ pentru sănătatea mamiferelor, chiar dacă au dimensiuni generoase. Așa se explică faptul că un elefant a căzut într-o fântână din apropiere de Jalpaiguri, în Bengalul de Vest.

În timp ce patrulau prin zonă, un grup de soldați au auzit un zgomot ciudat. Deși și-au dat seama imediat că este un strigăt după ajutor, nu erau sigur de la ce animal poate fi. Mergând după sunet, nu a durat mult până când l-au găsit pe elefantul chinuit într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 6 metri.

Pentru că au știut cum să reacționeze la evenimentul neobișnuit, nu a durat mult până când autoritățile au reușit să salveze pahidermul. O parte din norocul elefantului a fost derivat din faptul că soldații au știut pe cine să cheme și nu s-au aruncat la diverse proceduri complicate de unii singuri.

După ce l-au găsit, i-au aruncat elefantului o cantitate generoasă de mâncare pentru a se calma. Au contactat Departamentul Pădurilor din Burdwan pentru a cere ajutor. Aceștia din urmă s-au deplasat la fața locului cu o macara pentru ridica animalul din fântănă. Procesul a fost unul foarte complicat, dar deznodământul a fost pozitiv, iar asta este cel mai important.

O mare parte din operațiunea de salvare a fost imortalizată și, între timp, a devenit virală pe internet. După câte clipuri și fotografii am văzut cu elefanți chinuiți la circ, acest video îți arată că există în continuare oameni care au un deosebit respect pentru pahiderme și ar face orice pentru a le asigura condiții de trai decente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI