Un craiovean a fost împușcat într-o parcare de un individ mascat. Motivul pentru care nu a vrut să depună plângere

Un craiovean a fost împușcat într-o parcare de un individ mascat. Motivul pentru care nu a vrut să depună plângere
Un craiovean a fost împușcat într-o parcare de un individ mascat. Motivul pentru care nu a vrut să depună plângere

Un bărbat din Craiova a ajuns la spital după ce a fost împușcat, însă a decis să nu depună plângere. Acesta a povestit cum un individ mascat a coborât dintr-o mașină și a început să tragă în el. Momentan, victima nu a depus încă plângere.

Craiovean împușcat în parcare

Primele cercetări arată că agresorul și victima fac parte din lumea interlopă a orașului. Incidentul a avut loc în cartierul Rovine, într-o parcare. Mitre Cantemir, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență Craiova, având două plăgi împușcate la nivelul brațului stâng. Polițiștii au fost alertați imediat de cadrele medicale.

„În noaptea de 26/27 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic de către reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din Craiova, care prezenta două plăgi împuşcate în nivelul braţului stâng.  

La unitatea medicală s-au deplasat poliţiştii, care, în urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată, au stabilit că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, a observat un autoturism din care a coborât o persoană care ar fi avut faţa acoperită, dar pe care ar fi recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani, din localitate, care ar fi executat în direcţia lui mai multe focuri de armă după care ar fi părăsit zona, cu autoturismul”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Cu toate că au trecut deja trei zile de la incident, polițiștii nu au reușit să stabilească dacă persoana indicată de victimă este autorul faptei. De asemenea, nici arma nu a fost găsită.

Un student la Academia Militară s-a sinucis după ce s-a despărțit de iubita sa

Tânărul s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său. Incidentul a avut loc în județul Olt, chiar în casa tânărului de 21 de ani. Din primele informații, potrivit polițiștilor, tânărul s-ar fi despărțit de iubita sa.

Supărat, acesta s-a dus în casa părinților săi, unde a găsit arma de vânătoare a tatălui său, pe care acesta o deținea legal, și s-a împușcat. Familia tânărului a fost cea care i-a găsit trupul fără viață.

Părinții acestuia au sunat la 112, iar la fața locului au venit echipajele medicale, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului. Acesta era în anul doi la Academia Militară. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.