Un concurent de la Survivor România a ajuns pe mâna medicilor. În ce stare se află acum

Un concurent de la Survivor România a ajuns pe mâna medicilor. În ce stare se află acum

Show-ul ”Survivor România” a avut parte în ultimele zile de evenimente, unele mai puțin plăcute, printre acestea numărându-se și episodul în care unul din concurenți a ajuns pe mâna medicilor.

Un concurent de la Survivor România a ajuns pe mâna medicilor

Pentru cei familiarizați cu show-ul, știu de-acum cine este ”Războinicul” Andrei. Se pare că el este cel care a ajuns, din păcate, pe mâna medicilor, în ultimul episod al show-ului. Motivul din spatele acestei situații a fost, se pare, lipsa alimentelor, efortul depus pe traseu dar și stresul nominalizărilor sper eliminare și-au spus cuvântul. ”Războinicul” Andrei de la ”Survivor România” a ajuns pe mâinile medicilor.

În ce stare se află acum

Chiar de Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, fiind cel care a dat vestea, menționând că nu este vorba despre nimic grav.

„Andrei nu este alături de colegii lui. În momentul de față, este sub observație medicală, a avut niște probleme care au pornit de la stomac. Vă ținem la curent cu starea lui. Nu este nimic grav, se va alătura colegilor cât de curând”, a anunțat prezentatorul Survivor România.

Se pare că acesta a fost și unul din motivele pentru care, în ultima ediție, echipa ”Războinicii” ar fi pierdut jocul pentru imunitate de două ori la rând și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. În fața publicului au fost trimiși Andrei și Cristian.

„A fost foarte greu, nu mă așteptam să fiu votat. Știam de Andrei și de Karina, dar nu mă așteptam ca cei doi noi colegi să facă un grupuleț. Aceste voturi și această nominalizare nu mă împiedică să lupt până la capăt. Voi fi același Cristian. Cauzele pe care le-au spus cei doi colegi sau motivele pentru care m-au votat nu au fost sută la sută pe înțelesul meu”, a spus Războinicul Cristian de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI