Un cameraman de la TVR a murit fulgerător. Valentin Gheorghiu a lăsat în urmă o fiică de 19 ani

Un cameraman de la TVR a murit fulgerător. Valentin Gheorghiu a lăsat în urmă o fiică de 19 ani
Un cameraman de la TVR a murit fulgerător

Valentin Gheorghiu, cameraman de la TVR, împătimit al motociclusmului, a murit fulgerător, lăsând în urmă o fiică în vârstă de 19 ani.

Valentin Gheorghiu, cameraman de la TVR, a murit fulgerător

Valentin Gheorghiu lucra la Televiziunea publică (TVR), iar vestea decesului său a venit din partea lui Corneliu Matache, coleg al acestuia, care a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

„Prea tânăr, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris colegul său de breaslă.

De asemenea, un alt coleg de breaslă a ținut să scrie pe pagina lui Gheorghiu un mesaj în amintirea prietenului său drag. ”Însenina fiecare zi de lucru, avea mereu zâmbetul pe chip și o glumă pregătită”, așa l-a descris Alexandru Stamate.

”Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi”

„Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului fostului meu coleg și prieten din TVR, Gheorghiu Valentin (Bursucul)! Acest om absolut fabulos îmi însenina fiecare zi de lucru, mereu avea zâmbetul pe chip și o glumă pregătită! Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare… Se spune că Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi! Cineva se cam grăbește în Ceruri… Rămas bun, prieten drag?!”, a scris un cunoscut.

Un cameraman de la TVR a murit fulgerător. Valentin Gheorghiu a lăsat în urmă o fiică de 19 ani
Valentin Gheorghiu

Pe rețelele de socializare, Valentin Gheorghiu este amintit de cei dragi drept un om vesel, carismatic, amuzant, mereu dorind să facă lucruri pentru oamenii din jur. Din spusele apropiaților, nu știa să spună ”nu” când era asaltat cu cereri de ajutor, iar binele pe care îl făcea îi aducea fericire.

Gheorghiu va fi depus la capela Bisericii Sf. Ilie-Titan din strada Soldat Stelian Mihale nr.14-20. Slujba va avea loc miercuri 22 ianuarie, la ora 12:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI