Un bătrân din Vaslui, filmat în timp ce era legat cu bandă adezivă de un stâlp. Ce s-a întâmplat cu tinerii care l-au batjocorit

Un bătrân din Vaslui, filmat în timp ce era legat cu bandă adezivă de un stâlp. Ce s-a întâmplat cu tinerii care l-au batjocorit
Un bătrân din Vaslui, filmat în timp ce era legat cu bandă adezivă de un stâlp. Ce s-a întâmplat cu tinerii care l-au batjocorit

Un bătrând a fost legat de un stâlp și umilit de mai mulți tineri, în județul Vaslui, comuna Dimitrie Cantemir. Tinerii au filmat totul, apoi au urcat imaginile pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum bătrânul stătea legat de un stâlp și tot repeta să fie lăsat în pace.

Bătrân legat de stâlp și umilit

Tinerii au filmat toată isprava și se distrau asupra situației. În tot acest timp, îl înjurau și batjocoreau pe bătrânul lipsit de apărare. Unul dintre tineri încearcă să îi introducă o țigară în gură, însă bătrânul se opune. Un alt individ strigă „Mihăiță, vrei și tu să fii legat?”

Oamenii legii au spus că protagoniștii acestor imagini sunt căutați, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acea seară. Autorii faptelor vor fi sancționați conform legii. În urma imaginilor apărute, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a declarat următoarele:

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârsta de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august,  în intervalul orar 21:00 – 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările in care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale” transmite IPJ Vaslui.

Româncă arestată în Italia, după ce a bătut ani la rând un bătrân de care trebuia să aibă grijă

O româncă, în vârstă de 47 de ani, a fost arestată în Italia, după ce a bătut și amenințat un bărbat de 85 de ani. Totul s-a petrecut pe parcursul a mai mulți ani, timp în care femeia ar fi trebuit să aibă grijă de bătrân. Femeia a fost acuzată de carabinieri sub acuzația de rele tratamente împotriva membrilor familiei sau a coabitanților.

Potrivit informațiilor, cei care au anunțat poliția au fost vecinii bătrânului. Carabinierii au ajuns la fața locului, iar cea care a deschis ușa a fost chiar femeia. Oamenii legii l-au întrebat pe bătrân dacă are nevoie de ajutor, iar acesta a spus că da.

Ambii au fost duși la secție, acolo unde au dat declarații, iar bătrânul a povestit prin ce a trecut. Versiunea sa a fost credibilă, iar medicii i-au găsit mai multe vânătăi pe corp. Femeia vinovată a fost dusă la închisoarea din Pozzuoli, așteptând să fie judecată.