07 oct. 2020 | 19:20

Un bărbat și-a omorât părinții dintr-un motiv halucinant. Ce a făcut apoi cu cadavrele

Știri generale
Un bărbat și-a omorât părinții dintr-un motiv halucinant. Ce a făcut apoi cu cadavrele
Motivul halucinant pentru care un bărbat și-a ucis părinții

Un bărbat de 32 de ani și-a ucis cu brutalitate părinții. Acesta a planificat totul în detaliu. Ce a făcut cu cadavrele și cum a motivat fapta odioasă pe care a comis-o?

Motivul halucinant pentru care un bărbat și-a ucis părinții

Un bărbat și-a omorât părinții pe motiv că aceștia nu au mai fost de acord să-i plătească factorurile. Joel Guy (32 de ani) și-a tranșat părinții în timpul Zilei de Recunoștință pentru a beneficia de veniturile lor, arată Mirror. Acesta a încercat să ascundă rămășițele lor pentru a scăpa basma curată. Capul mamei sale a fost găsit într-o oală mare cu apă clocotită pe aragazul din casa cuplului. Judecătoarea a stabilit că inculpatul a procedat astfel cu părțile corpului pentru a se lichefia într-o „tocană de rămășițe umane”. Joel voia să beneficieze de cei 500.000 de dolari (387.000 de lire) de pe asigurarea de viață, relatează Knox News.

Chimicalele cu care a încercat să scape de membrele părinților

Chimicalele cu care a încercat să scape de membrele părinților

Bărbatul a lăsat la fiert capul mamei sale, iar între timp a pus membrele în recipiente mari de depozitare din plastic ce erau umplute cu diverse substanțe chimice în încercare de a le dizolva. Guy a fost găsit vinovat de crimă de gradul I pentru fapta brutală comisă. Procurorul Leslie Nassios ar fi declarat juriului motivul criminalului: „El este obișnuit ca ea (mama sa) să plătească pentru tot și nu era pe punctul să-i lase să-l întrerupă”, a continuat ea. „Ar prefera să-i vadă morți decât să lase asta să se întâmple”, a continuat acesta.

Guy a încercat să-i fiarbă capul mamei sale

Guy a încercat să-i fiarbă capul mamei sale

S-a pregătit cu 19 zile înainte de asasinare

Ulterior, s-a descoperit un jurnal al criminalului numit „cartea premeditării”, care conținea detalii din planul diabolig pe care bărbatul l-a dus la bun sfârșit. Acesta avea cinci pagini pline de instrucțiuni detaliate despre cum urma să-i ucidă pe părinții lui, să dezmembreze cadavrele și să le dizolve oasele. Procurorul a declarat că suma asigurărilor de viață a întemeiat clar motivul crimelor. Curtea a aflat că Guy începuse pregătirile cu cel puțin 19 zile înainte de asasinat. De asemenea, plănuia să ardă casa după crime. Sora sa, Michelle Tyler, a mărturisit că inculpatul a fost „plin de viață, prietenos și fericit” la Ziua Recunoștinței. „Prietenos și fericit? Pun pariu că a fost , a declarat ironic Nassios, jurat.

Obiectele găsite la locul crimei

Obiectele găsite la locul crimei

  • Judecătorul a impus o condamnare automată pe viață cu posibilitatea eliberării sale după împlinire vârstei de 51 de ani.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro