15 feb. 2022 | 11:43

Un bărbat și-a omorât în bătaie concubina însărcinată. Ce pedeapsă dură a primit de la judecători

News
Un bărbat și-a omorât în bătaie concubina însărcinată. Ce pedeapsă dură a primit de la judecători
Închisoare pe viață pentru un bărbat care și-a ucis concubina însărcinată

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, acuzat că și-a omorât concubina în bătaie, și-a primit recent sentința de la Magistrații Tribunalului Vrancea. Bărbatul era recidivist și a mai făcut închisoare în trecut, tot pentru omor.

Condamnat la închisoare pe viață

Pe lângă crimă, bărbatul mai este acuzat și de lipsire de libertate, viol și rele tratamente aplicate minorului. Totul s-a întâmplat în vara anului trecut, atunci când individul a sechestrat și violat o prietenă a concubinei sale. Mai apoi, și-a bătut atât de tare partenera încât aceasta și-a pierdut viața. De asemenea, femeia era însărcinată în trei luni, potrivit anchetatorilor.

Mai mult de atât, bărbatul a agresat și copilul de trei ani al concubinei sale. Individul a legat copilul cu cătușe, l-a fotografiat, apoi a postat pozele pe rețelele de socializare. Potrivit anchetatorilor, minorul avea multiple vânătăi la nivelul întregului corp.

În anul 2004, bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare, fiind închis tot pentru omor și lipsire de libertate. Din păcate, a fost eliberat mai devreme, în anul 2017. Bărbatul este condamnat acum la închisoare pe viață. Pe lângă acest lucru, este obligat la plata unor despăgubiri și interzicerea unor drepturi.

Femeie ucisă se fostul soț

Un bărbat și-a atacat fosta soție cu un cuțit, rănind în același timp încă două femei, pe mama și nora acesteia. Scenele de groază au avut loc în satul Horlăceni din județul Botoșani. Autoritățile au fost alertate de o vecină, care a sunat la 112 după ce a auzit strigătele femeilor îngrozite.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și medicale. Aceștia au găsit o femeie, în vârstă de 44 ani, cu 10 lovituri de cuțit la nivelul abdomenului, toracelui și membrelor inferioare și superioare. De asemenea, rănite grav au fost și mama femeii, în vârstă de 60 de ani și sora acesteia, de 38 de ani.

“Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul.

În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Bărbatul a fugit de la locul faptei, însă oamenii legii s-au mobilizat și l-au prins, fiind în custodia Poliției acum.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro