Crimă teribilă în Botoșani. O femeie a fost ucisă cu sălbăticie de fostul soț, în timp ce sora și mama acesteia se află în stare critică. Ce s-a întâmplat

Crimă teribilă în Botoșani. O femeie a fost ucisă cu sălbăticie de fostul soț, în timp ce sora și mama acesteia se află în stare critică. Ce s-a întâmplat
Criminaliștii ajunși la fața locului

Au fost momente de groază, luni după-amiază, în satul Horlăceni, comuna Şendriceni, din apropiere de Dorohoi, acolo unde un bărbat și-a atacat cu un cuțit fosta soție, dar și pe mama și sora acesteia. În urma rănilor profunde, o femeie a murit, iar alte două se află în stare critică.

Ce au descoperit medicii la locul tragediei

Cea care a alertat autoritățile a fost o vecină, care a auzit țipete și s-a speriat. La sosirea echipajelor medicale, o femeie de 44 ani de ani prezenta peste 10 lovituri de cuțit la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor inferioare și superioare. Mama femeii, în vârstă de 60 de ani, cât și sora acesteia, de 38 de ani, au suferit și ele mai multe leziuni care le-au pus viața în pricol.

Din păcate, pentru fosta soție a criminalului, medicii nu au mai putut face nimic, astfel că au fost nevoiți să declare decesul. Celelalte două femei au fost transportate în stare gravă la spital, medicii fiind încă rezervați în ceea ce privește evoluția acestora.

“Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul.

În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Ce a făcut bărbatul după ce a comis atacul nemilos

După ce a înjunghiat mișelește cele trei femei, criminalul a fugit de la locul faptei, până la sosirea oamenilor legii. Chiar și așa, mai multe echipaje de poliție și o echipă de mascați s-au mobilizat și au plecat în căutarea bărbatului de 45 de ani, iar în cele din urmă, acesta a fost găsit. Criminalul a fost dus la secția de Poliție și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru faptele sale.

“Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor”, a mai informat sursa citată.

În urma morții femeii, au rămas orfani trei copii, respectiv doi băieți, cu vârste de 14 și 23 de ani și o fată de 17 ani. Femeia se despărțise de tatăl lor, în urmă cu doi ani, din cauza scandalurilor și violențelor pe care acesta le manifesta asupra familiei. Apropiații celor doi au declarat că femeia ucisă obținuse de mai multeori ordin de protecție împotriva bărbatului.