Un bărbat din Bihor s-a sinucis după ce a pierdut toți banii luați timp de un an în Germania

Un bărbat din Bihor s-a sinucis după ce a pierdut toți banii luați timp de un an în Germania
Un barbat din Bihor s-a sinucis după ce a pierdut toti banii luati timp de un an in Germania

Tinerii plecați în Germania pentru a munci cresc ca număr, de la an la an. După terminarea liceului aceștia iau drumul occidentului, pentru că mulți din ei nu își găsesc un loc de muncă în România. Salariile prea mici oferite de Stat sau de patroni îi fac pe tineri să aleagă o țară străină pentru remunerația mai mare. Vedeți povestea unui bărbat, din Bihor întors de la muncă din Germania, care și-a pierdut toți banii!

Tinerii iau drumul occidentului pentru bani

Tinerii plecau în Germania să muncească pentru a-și construi un viitor mai bun sau să ofere familiei un trai decent. Salariile și locurile de muncă din România nu sunt foarte ofertante comparativ cu salariile oferite de țările din Occident. Mulți tineri și oameni mai în vârstă aleg să părăsească țara pentru a câștigă un salariu mai mare în străinătate.

Un tânăr din Judeţul Bihor a reușit să strângă, timp de un an de zile, salariul câștigat în Germania. El s-a întors în România, dar viciile i-au creat numai probleme. Familia sa a fost șocată când a aflat ce a putut tânărul să facă cu banii și cu viața lui.

Tânăr din Judeţul Bihor și-a pierdut banii și viața

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Bihor s-a sinucis după ce şi-a pierdut toate economiile la păcănele. Este vorba de toţi banii pe care îi strânsese într-un an de muncă în Germania. Jocurile de noroc i-au adus numai probleme, iar părinții știau de problema tânărului.

Tragedia a avut loc în noaptea de Revelion. Băiatul a fost găsit chiar de părinții săi, într-una din camerele locuinței. Dependent de păcănele a cheltuit la cazino toate economiile strânse după ce a muncit un an în Germania. Localnicii din comună Tămăşeu, îl catalogau ca un împătimit al jocurilor de noroc, iar adesea era agresiv cu familia sa amenințând că se sinucide.

După ce a cheltuit toți banii strânși în Germania, a început să ceară bani și de la părinți. Dar aceștia au refuzat să îi dea bani, pentru că știau că îi va pierde la jocurile de noroc. Speriată, mama sa a rămas cu el în casă și l-a supravegheat. Seara, i-a transmis tânărului că pleacă în vizită la rude în apropiere, dar se va întoarce curând.

În acest timp, băiatul în vârstă de 20 de ani s-a sinucis. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului, însă din nefericire nu au mai reuşit să îl salveze. Familia este încă în stare de șoc după tragedie.