TikTok a lăsat-o fără loc de muncă: ce postare a făcut o tânără româncă

TikTok a lăsat-o fără loc de muncă: ce postare a făcut o tânără româncă

ISU Prahova renunţă la serviciile unei tinere voluntar după ce aceasta a ironizat, într-un videoclip postat pe o rețea de socializare, activitatea serviciului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Fata, în vârstă de 20 de ani, făcea voluntariat la Detaşamentul Vălenii de Munte şi s-a filmat în uniforma de voluntar în clipul postat pe internet.

O filmare postată pe rețeaua Tik Tok i-a adus sfârșitul carierei în Inspectoratul pentru Situații de Urgență unei tinere din Prahova. Fata s-a filmat în uniforma ISU în timp ce ironiza serviciul de urgență 112.

În imaginile filmate și ulterior postate pe internet, tânăra, îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situații de Urgență, a imaginat un dialog cu un operator de la serviciul 112 în care ironiza activitatea departamentului:

„- Alo, 112?
– Da, care este urgența?
– Wow, bună! Îți spun cu toată sinceritatea, sunteți foarte buni. De unde știați că am o urgență?”

Imaginile nu au fost pe placul conducerii ISU Prahova care a decis, luni 8 noiembrie, să rezilieze contractul cu tânăra, voluntar la Detașamentul Vălenii de Munte din anul 2019.

O glumă proastă

”Domnișoara din videoclipul postat pe o rețea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfășurând activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menționăm că la nivelul instituției s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

Tânăra în vârstă de 20 de ani era unul dintre voluntarii ISU Prahova cu cele mai multe ore de voluntariat la activ. Greșeala gravă a fetei a fost că s-a folosit de uniforma oficială pentru a persifla serviciul de urgență.