Un bărbat celebru, tată la 90 de ani. Câți ani are soția lui

Un bărbat celebru, tată la 90 de ani. Câți ani are soția lui
Soția sa va naște un băiat, care va avea o soră mai mare cu 65 de ani

Un celebru miliardar britanic, care va împlini anul acesta venerabila vârstă de 90 de ani, a reușit să își împlinească visul de o viață. Bărbatul, tată de trei fate, va deveni și părinte de baiat, anunță Daily Mirror care citează cotidianul Blick.

Tată la 90 de ani

Bernie Ecclestone, fostul director Formula 1, și de Fabiana Flosi, soția sa în vârstă de 43 de ani, vor deveni în vara acestui an părinții unui băiat, care va avea o soră cu 65 de ani mai mare. Miliardarul britanic mai are trei fete din mariajele anterioare, cea mai mică dintre ele având vârsta de 33 de ani.

Actuala soție a fostului director executiv a primit vestea cu mare bucurie și a mărturisit că nu își dorește nimic mai mult decât ca pruncul să fie sănătos.

 „Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos“, a declarat Fabiana Flosi.

Dar, cu toate acestea, speră ca micuțul să nu împărtășească marea pasiune a tatălui său.

„Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1“, a punctat viitoarea mămică.

„Sper să învețe să joace table!”

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi s-au căsătorit în anul 2012, în Elveția, iar marele eveniment al nașterii primului copil pe care îl vor avea împreună va avea loc în vară. Influentul britanic a confirmat zvonurile, spunând că singura dorință cu privire la viitorul băiat este ca acesta să învețe să joace table.

Bernie Ecclestone, alături de soția sa Fabiana Flosi
Bernie Ecclestone, alături de soția sa Fabiana Flosi

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table“, a spus celebrul britanic.

Bernie Ecclestone părăsit conducerea Formulei 1 în 2016, când a fost înlocuit cu Chase Carey după preluarea companiei de Liberty Media. Miliardarul britanic a deținut, pentru o scurtă vreme, și un club de fotbal, Queens Park Rangers (2007-2011).

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI