Soția lui Michael Schumacher a anunțat ce se întâmplă acum cu fostul pilot de Formula 1. ”Este dorința lui!”

Soția lui Michael Schumacher a anunțat ce se întâmplă acum cu fostul pilot de Formula 1. ”Este dorința lui!”
Soția lui Michael Schumacher a ofeit noi detalii despre starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1

Fanii lui Michael Schumacher și-au dorit să afle detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion mondial de Formula 1, însă informațiile oferite de familia pilotului nu i-au mulțumit tot timpul. Soția lui, Corinna, cea care i-a fost alături după accidentul de schi suferit în anul 2013, a declarat că veștile au fost puține la cerea lui Michael.

Soția lui Michael Schumacher a ofeit noi detalii despre starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian sever în anul 2013, în urma unui accident de schi. A trecut prin două intervenții chirurgicale la spitalul din Grenoble, apoi a fost transferat la un spital din Lausanne. În 2014, a fost externat și transferat în locuința sa din Elveția, unde a fost tratat în continuare, iar soția lui, Corinna, este cea care a făcut eforturi uriașe ca fostul pilot de Formula 1 să își revină.

În timp, fanii s-au arătat nemulțumiți de faptul că primesc foarte puține vești despre starea de sănătate a fostului mare campion mondial de Formula 1. Soția lui spune însă că informațiile au fost puține la cererea lui Michael Schumacher.

„Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a declarat Corinna Schumacher.

Michael Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial (1994 și 1995 cu Beneton și 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 cu Ferrari). Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

În 2006, în urma unui sondaj efectuat de FIA, Michael Schumacher a fost votat de către fanii Formula 1 drept cel mai popular pilot care a evoluat vreodată în acest sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI