Un bărbat beat terorizează un oraș polonez cu un tanc sovietic

Autor: Chivu Ana - 14:56, 16 iun. 2019
Un bărbat beat terorizează oamenii dintr-un orasel polonez, într-un tanc sovietic

Autoritățile din centrul Poliniei au fost chemate de cetățeni din cauza unui bărbat beat. Acesta circula pe străzile orașului cu ajutorul unui tanc sovietic.

Un bărbat beat teorizează oamenii, aflat într-un tanc sovietic

Poliția din centrul Poloniei a răspuns la apelul cetățenilor. Autoritățile au fost chemate în legătură cu situața unui individ care se află într-un tanc T-55 care urca pe strada principală. Totul s-a petrecut în orașul Pajeczno. Cel aflat pe scaunul șoferului are 49 de ani și se afla în stare de ebrietate la momentul în care a fost prins de polițiști. Vehiculul de luptă era blindat și cântărea 36 de tone.

Mass-media a scos în evidență faptul că nu există poliță de asigurare pe rezervor, conform rt.com. Poliția nu a reușit să scoată tancul de pe stradă și să intre pe o remorcă până la ora 5 dimineața. Încă nu s-a stabilit pedeapsa pe care trebuie să o plătească șoferul. Acesta ar putea să stea doi ani în spatele gratiilor pentru că a condus sub influența alcoolului și până la opt ani pentru că a creat o situație periculoasă, deși nu există rapoarte despre distrugerea .

Un tanc sovietic a fost condus nebunește de un bărbat beat
Un tanc sovietic a fost condus nebunește de un bărbat beat.

Beat la examenul de permis auto

Un bărbat a venit beat la proba practică a examenului auto. „În timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică.

Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj, într-un comunicat de presă. Candidatul a fost declarat, desigur,  respins” la proba practică de obținere a permisului auto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI