Un bărbat a leșinat la un miting PSD. Ce a făcut Viorica Dăncilă când a văzut că nu mai mișcă

Un bărbat a leșinat la un miting PSD. Ce a făcut Viorica Dăncilă când a văzut că nu mai mișcă
Un bărbat a leșinat la un miting PSD. Ce a făcut Viorica Dăncilă când l-a văzut?

Panică mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dăncilă a avut în față o scenă care a făcut-o să se îngrijoreze teribil. Cum a reacționat fostul premier al României atunci când a văzut ce s-a întâmplat?

Un bărbat a leșinat la un miting PSD. Ce a făcut Dăncilă?

Miting PSD cu panică! Viorica Dăncilă s-a confruntat cu o situație cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Un bărbat a leșinat la adunarea formațiunii PSD, conform știripesurse.ro. Fostul premier al României a reușit să reacționeze chiar în momentul acela și i-a acordat primul ajutor bărbatului leșinat, până când au sosit echipajele de salvare. De asemenea, echipa Vioricăi Dăncilă i-a sărit în ajutor și s-a ocupat și ea de bărbat.

Un alt incident petrecut în cadrul unui miting a avut loc și în vara aceasta. Un participant la adunarea Partidului Social Democrat, din Botoșani, a ajuns la spital. Acesta băuse vin, țuică și mâncase 5 mici toată ziua, motiv pentru care i s-a făcut rău și a fost luat cu ambualnța direct din autocarul cu care se întorcea de la București. Protestatarul aproape și-a înghițit limba și a intrat în criză comițială. ”A spus că a băut vin, rachiu şi a mâncat cinci mici la miting. Pe drumul de întoarcere a suferit o criză comiţială în autocar. Fiind prima, a fost trimis la consult neurologic, dar şi psihiatric”, a precizat, pentru monitorulbt.ro, un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Viorica Dăncilă i-a acordat primul ajutor unui bărbat care a leșinat la mitingul PSD
Viorica Dăncilă i-a acordat primul ajutor unui bărbat care a leșinat la mitingul PSD

Incidente nenumărate la mitingurile PSD

Alte incidente asemănătoare au avut loc în vara anului 2018. Aproape 200 de persoane au nevoie de înrijiri medicale. Cei mai mulți au leșinat. De asemenea, au mai fost persoane din cadrul mitingului care au avut crize epileptice, au consumat prea mult alcool sau s-au lovit în urma căzăturilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI