Un bărbat a furat mașina Poliției, s-a filmat și apoi a pus clipurile pe TikTok. Ce a ieșit VIDEO

Un bărbat a furat mașina Poliției, s-a filmat și apoi a pus clipurile pe TikTok. Ce a ieșit VIDEO
Un bărbat a furat mașina Poliției, s-a filmat și apoi a pus clipurile pe TikTok. Ce a ieșit VIDEO

O maşină de Poliţie a fost furată de un „bombardier”, pentru a se da mare pe internet. Oamenii legii au fost umiliți de un tânăr care a reuşit, prin metode încă necunoscute, să se urce la volanul unei autospeciale, pe care a și pornit-o, că să facă senzație pe TikTok. Poliția a intrat imediat pe fir și face verificări în acest caz. Nimeni nu știe cum a reuşit tânărul să conducă mașina Poliţiei și cine i-a dat cheile. Individul care s-a dat drept polițist a fost reținut.

Un tânăr s-a filmat când conduce o maşină de Poliţie

Poliţia Română a fost din nou batjocorită de un bărbat care s-a urcat la volanul unei autospeciale și a pornit-o, pentru a face un clip video pe TikTok. Pe celebra aplicație, tânărul apare în mai multe ipostaze, pe propriul său cont, în care încearcă să facă glume, numără bani sau face mişto de prietenii săi. Comportamentul său denotă că este un „bombardier”.

„Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”, a spus tânărul. Cel care filmează răspunde: „Bine, şefu, scuze de deranj!”.

Oamenii legii nu știu cum a ajuns autospeciala la acest bărbat

Întâmplarea ar fi avut loc la munte, însă o anchetă, care este în desfăşurare, va stabili împrejurările exacte în care individul a ajuns să conducă o maşină a Poliţiei. Se pare că bărbatul ar fi din județul Ilfov, iar filmare ar fi fost făcută într-o spălătorie auto. Între timp, tânărul a fost reținut de oamenii legii, transmite Antena 3.

„Nu ştie nici Poliţia dacă maşina a fost împrumutată sau ce s-a întâmplat. Avem de a face cu un teribilist şi Poliţia trebuie să vadă dacă a avut acceptul poliţistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira. Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva. Dacă eu aş fi ministru Bode, scurt şi cuprinzător, o lună de zile toată Poliţia Română patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112. Aşa nu se mai poate!”, a explicat Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor, la Antena 3.

Poliția a deschis o anchetă

În urma imaginilor apărute în mediul online cu bărbatul la volanul unei autospeciale de poliție, oamenii legii au transmis că mașina furată aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. La nivelul instituției se fac cercetări, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt. Aceștia au mai spus că se vor măsuri legale, în consecință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI