Un apropiat al lui Michael Schumacher dă speranțe fanilor: „Se pregătește să apară din nou în public”

Un apropiat al lui Michael Schumacher dă speranțe fanilor:
Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din istoria Formula 1

Prima apariție în public a lui Michael Schumacher după șapte ani. Un moment la care mulți dintre fanii germanului nici nu mai sperau. Dar care este foarte aproape de realizare. O spune chiar unul dintre oamenii care sunt cei mai apropiați lui Schumi, Jean Todt, fost manager la Ferrari. Francezul a fost să îl viziteze pe marele campion de F1, iar acesta i-a transmis că se pregătește pentru a apărea din nou în public.

Jean Todt, declarație neașteptată: „Este imposibil să spui că Michael Schumacher e cel mai bun pilot de F1 din istorie”

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. De atunci, familia a oferit foarte puține detalii despre starea sa de sănătare. De mai mulți ani, Michael Schumacher se recuperează în vila familiei din Geneva, Elveția.

L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă! Sper că întreaga lume va putea să îl vadă din nou. De fapt, chiar se pregătește să apară din nou în public. El și familia sa fac eforturi în acest sens”, a declarat Jean Todt pentru Daily Mail.

Chiar dacă este un apropiat al lui Michael Schumacher, Jean Todt a refuzat să îl catalogheze pe german drept cel mai bun pilot de F1 din istorie. A dat în schimb câteva nume care au influențat generațiile din care au făcut parte.

„Îl iubesc pe Michael, dar este imposibil să spui care este cel mai bun din toate timpurile. Îi ai pe Juan Manuel Fangio, pe Jim Clark, pe Ayrton Sena și pe Michael. Fiecare a fost un lider al generației sale”, a mai spus Todt.

Reporterii au dus imediat discuția la Lewis Hamilton, pe care Jean Todt nu l-a menționat între cei mai buni din istorie. Britanicul ar putea să egaleze în acest an recordul lui Michael Schumacher de șapte titluri în Formula 1.

„Lewis Hamilton are șanse chiar să îl depășească pe Michael. La Mercedes are la dispoziție tot ce este nevoie pentru a face asta. Dar nu mă deranjează. Credeți că pe Michael, după accidentul pe care l-a avut, mai poate să îl intereseze dacă Lewis are cu un titlu mai mult decât el sau nu?”, a încheiat fostul oficial al lui Ferrari.