13 ian. 2021 | 21:04

Un an de la moartea Cristinei Țopescu. Momente cumplite pentru vecini, chiar și în prezent (exclusiv)

Monden
Un an de la moartea Cristinei Țopescu. Momente cumplite pentru vecini, chiar și în prezent (exclusiv)
A trecut un an de la moartea Cristinei Topescu

A trecut un an de la moartea Cristinei Țopescu. Momente cumplite pentru vecini, chiar și în prezent. Ce se întâmplă, citiți în articolul de mai jos.

A trecut un an de la Moartea Cristinei Țopescu. Este incredibil ce se întâmplă cu casa în care a locuit aceasta

S-a împlinit un an de la moartea Cristinei Țopescu, iar vecinii fostei vedete trăiesc un coșmar și acum, scrie impact.ro.

Tragedia morţii Cristinei Ţopescu, care s-a întâmplat acum un an, a lăsat urme adânci. De asemenea, nimeni nu vrea să se mute în vila în care a trăit ultima perioadă din viață Cristina Țopescu.

Prietenii Cristinei Țopescu, devastați la un an de la moartea vedetei

Decesul cunoscutului jurnalist de televiziune Cristina Ţopescu produsă în urmă cu aproximativ un an a lăsat în urmă răni adânci în inimile prietenilor apropiaţi, dar şi consecinţe mai puţin aşteptate.

Astfel, una dintre acestea din urmă îşi produce efectele și acum. Este vorba despre locuinţa în care a decedat cunoscuta vedetă. Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020 în vila în care aceasta locuia, situată într-un complex rezidenţial din  Tunari, judeţul Ilfov.

Cum a fost descoperită Cristina Țopescu

Atunci, una dintre vecinele Cristinei Țopescu a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, motivând că nu o mai văzuse de ceva vreme pe vedetă. Conform anchetei, Cristina Ţopescu a fost descoperită îmbrăcată în haine de casă, ceea ce duce la gândul că vedeta a murit în somn.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani când a decedat, iar de circa un an vedeta îşi pierduse tatăl, cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Ţopescu.

Moartea Cristinei Țopescu, una naturală

Poliţia din Otopeni, cea care a efectuat ancheta, nu a descoperit nicio urmă de violenţă, nici pe corpul victimei, nici prin locuință. de asemenea, animalele de companie ce îi însufleţeau viaţa Cristinei Țopescu au fost date spre adopţie unor ONG-uri sau persoane binevoitoare.

Ştirea morții Cristinei Țopescu a făcut înconjurul ţării, iar consecinţele asupra proprietăţii cu pricina au fost catastrofale. Nimeni nu vrea să se mai mute acolo. În ceea ce privește vânzarea nici nu se pune problema, chiar dacă proprietarii au lăsat la preț circa 30000 de euro.

Proprietarii imobilului, exasperați cu nu pot închiria sau vinde imobilul

Clienții interesați au abandonat repede ideea când au descoperit cine a locuit și murit acolo. De asemenea, proprietarii își fac probleme mari, mai ales că o casă nelocuită se degradează repede, pierzându-și astfel din valoare.

De asemenea, proprietarii trag speranță că povestea morții Cristinei Țopescu să fie uitată, iar lucrurile să revină cât mai repede la normal.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro