Cristina Țopescu și Costin Mărculescu, moarte trasă la indigo! Cine le-a fost aproape în ultima clipă

Cristina Țopescu și Costin Mărculescu, moarte trasă la indigo! Cine le-a fost aproape în ultima clipă

La Costin Mărculescu nu mai răspundea nimeni de trei zile, câinele pe care îl avea latră și plângea de luni, iar absența de pe rețelele de socializare ar fi reprezentat un indiciu. Surse din cadrul ISU au declarat pentru Mediafax că actorul a fost găsit fără suflare în cadă, în propria locuință. În cazul Cristinei Țopescu, trei săptămâni au durat până să fie găsită în imobilul ei de către oamenii legii. De asemenea, în preajma câinilor, jurnalista și-a dat ultima suflare în pat, învelită cu plapuma.

Cristina Țopescu și Costin Mărculescu, moarte trasă la indigo

Actorul Costin Mărculescu(51 de ani) a fost găsit în cada domiciliului său, fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi. Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. Mai mult, acesta nu mai fusese văzut nici cu patrupedul său, Max, afară.  Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.  Corpul neînsuflețit al actorului a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs deceseul.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită pe 12 ianuarie 2020 moartă în propria casă. Fiica fostului mare jurnalist Cristian Țopescu, decedat în 2018, nu mai răspundea la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de peste trei săptămâni. O vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre prezentatoarea TV din 19 decembrie. Oamenii legii au găsit-o pe aceasta îmbrăcată în haine de noapte și învelită cu plapuma, înconjurată de câini. Două dintre cele patru animale pe care le avea au fost găsite moarte în locuința jurnalistei.

Patrupezii, ființele cele mai iubite

Atât Costin Mărculescu, cât și Cristina Țopescu, iubeau foarte mult animalele, îndeosebi câinii. Actorul avea un patruped pe nume Max, pe care îl trata ca pe un copil, iar jurnalista avea mai mulți patrupezi și se implica în diferite acțiuni de salvare a animalelor de pe stradă.

De asemenea, moartea acestora a fost văzută de public, consternat în urma veștilor, ca un semnal de alarmă pentru oameni, care astăzi nu se mai caută unii pe alții, iar când se găsesc…este prea târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI