Un actor celebru de la Hollywood a fumat marijuana timp de 25 de ani. Nu a luat pauză nici măcar o zi

Un actor celebru de la Hollywood a fumat marijuana timp de 25 de ani. Nu a luat pauză nici măcar o zi
Un actor de la Hollywood a făcut dezvăluiri șocante. Acesta fumează marijuana zi de zi

Lumea de la Hollywood este plină de surprize și șochează din nou! Un actor extrem de cunoscut a făcut dezvăluirile pe care nimeni nu se aștepta să le audă. Acesta a povestit că a fumat marijuana timp de 25 de ani fără a lua vreo pauză și consideră că este mai bine să facă acest lucru decât să servească un pahar de alcool.

Ce actor celebru de la Hollywood fumează marijuana în fiecare zi. Nu se ferește deloc

Seth Rogen a recunoscut în emisiunea Good Morning Britain că a fumat în fiecare zi marijuana în ultimii 25 de ani, susținând că mai bine face acest lucru decât să consume alcool. Acesta le-a recunoscut gazdele show-ului,, Susanna Reid și Bill Turnbull că dacă nu apelează la această substanță nu poate funcționa.

„Da, fumez cannabis în fiecare zi. Fac asta de 25 de ani, este ceva ce mă ajută să funcționez în viața de zi cu zi.”, a declarat actorul.

Decizie șocantă luată de Seth Rogen. Cum și-a motivat alegerea

De asemenea, Seth Rogen a vrut să își motiveze alegerea de a fuma marijuana în fiecare zi și de a refuza vehement alcoolul. Actorul susține că mulți oameni ce consumă această substanță interzisă nu sunt priviți foarte bine din cauză că au existat foarte multe discuții în contradictoriu de-a lungul timpului. Starul a mai susținut și că alcoolul îi face pe oameni să se simtă foarte rău și are multe calorii, deci nu ar mai trebui să fie consumat.

„Personal, cred că alcoolul – și știu că acesta este ultimul lucru pe care britanicii vor să îl audă – este unul dintre lucrurile pe care le punem în corpul nostru pentru a ne intoxica sau pentru a nu mai funcționa normal, alcoolul nu este bun. Este foarte bogat în calorii, te face să suferi de mahmureală.

Există și alte lucruri pe care le putem pune în corpul nostru, dar acestea au mai puține calorii, nu te fac să te simți rău a doua zi și totuși sunt mult mai stigmatizate ca alcoolul.

Ideea este că se crede că oamenii care fumează marijuana sunt leneși sau, dacă fumezi marijuana toată ziua, ai probleme sau este ceva în neregulă cu tine. Aceste lucruri nu sunt adevărate, se bazează pe minciuni rasiste spuse de oameni cu mulți ani în urmă pe care încă le credem în majoritatea cazurilor, din păcate.”, a mai zis el.

Seth Rogen și-a șocat fanii. Ce a putut să le spună

În același timp, starul de la Hollywood și-a șocat complet fanii după ce a anunțat că și-a lansat propria companie ce se ocupă cu producția de marijuana. Acesta este extrem de fidel stilului său de viață, astfel că a încercat să aibă și o afacere ce demonstrează acest lucru.

„Acum aproximativ 10 ani visam să am propria mea companie de marijuana. Astăzi pot să anunț că marijuana produsă de compania mea numită Houseplant va fi disponibilă în California.”, a anunțat starul pe rețelele de socializare.