03 iul. 2020 | 09:45

Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum

Știri generale
Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum
Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum

Chinul Marinelei Stan, soția polițistului pedofil pe nume Eugen Stan, e departe de a se fi încheiat. Astfel că de cinci ani încearcă să divorțeze de cel care, în anul 2018, avea să șocheze întreaga țară.

Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil

Mai multe decizii greșite pe care le-a luat femeia după ce a depus cererea de divorț au condus la această situație pe care acum cu greu o poate accepta. Încă un efort de a ”scăpa” de soțul aflat acum după gratii a condus la o decizie a magistraților care îi este nefavorabilă.

Este cunoscut cazul lui Eugen Stan, polițistul pedofil care a abuzat în lift de doi copii, respectiv o fetiță de cinci ani și un băiețel de nouă ani. El a fost surprins de camerele de filmat din scara blocului unde s-a petrecut abuzul, iar după câteva zile, omul legii de la Rutieră a fost prins. A ajuns apoi după gratii, inițial cu 18 capete de acuzare. Soția sa, dar și fiica în vârstă de 22 de ani au trăit momente cumplite, după cum avea să declare însăși Marinela Stan.

Nu a reușit să divorțeze de el

Cu atât mai mult și-a dorit femeia să rupă căsnicia care nu mai funcționa de mult timp. În acest sens, o cerere de divorț fusese depusă de ea în anul 2015, dar care nu s-a soluționat din diferite motive, iar o nouă tentativă a Marinelei de a divorța a avut loc după faptele reprobabile ale soțului, care s-au petrecut în după amiaza zilei de 8 ianuarie 2018.

„El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani”, afirma Marinela Stan, potrivit cancan.ro. Doar că avea să ”rateze” și de data aceasta. Nu s-a prezentat la termen și nici soțul pedofil nu a făcut-o, așadar instanța a suspendat cauza.

Dar Marinela a cerut instanței repunerea pe rol a dosarului de divorț, însă prima înfățișare nu a mai avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus, care a sistat mai toate procesele. Astfel, zilele trecute, Marinela Stan s-a aflat în fața magistraților, dar din păcate pentru ea, aceștia au constatat cererea pe care ea a depus-o drept perimată.

”Constată perimată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Stan Marinela în contradictoriu cu pârâtul Stan Eugen. Respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, respectiv de trecere a cheltuielilor în sarcina Statului ca neîntemeiată”, a fost decizia luată de completul de judecată.

Acuzat că ar fi abuzat 18 persoane

Polițistul Eugen Stan a fost acuzat că ar fi abuzat nu mai puțin de 18 persoane, cu vârste cuprinse între 5 și 38 de ani. Acesta își urmărea victimele și le ataca în scările de bloc.

”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, indicau procurorii în rechizitoriu, după ultima grozăvie a lui Stan cu cei doi copii.

DIn 2010 lucra Eugen Stan la Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de șofer al unui șef din Poliție. Când își plănuia acțiunile reprobabile, acesta își lua liber de la muncă, acest lucru întâmplându-se și în cazul ultimului abuz. Acesta s-ar fi dus să viziteze un prieten, iar în cale i-au ieșit micuții pe care i-a agresat în lift.

„M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, povestea bărbatul în fața anchetatorilor.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro