Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum

Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum
Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil. Ce veste a primit acum

Chinul Marinelei Stan, soția polițistului pedofil pe nume Eugen Stan, e departe de a se fi încheiat. Astfel că de cinci ani încearcă să divorțeze de cel care, în anul 2018, avea să șocheze întreaga țară.

Umilință totală pentru soția lui Eugen Stan, polițistul pedofil

Mai multe decizii greșite pe care le-a luat femeia după ce a depus cererea de divorț au condus la această situație pe care acum cu greu o poate accepta. Încă un efort de a ”scăpa” de soțul aflat acum după gratii a condus la o decizie a magistraților care îi este nefavorabilă.

Este cunoscut cazul lui Eugen Stan, polițistul pedofil care a abuzat în lift de doi copii, respectiv o fetiță de cinci ani și un băiețel de nouă ani. El a fost surprins de camerele de filmat din scara blocului unde s-a petrecut abuzul, iar după câteva zile, omul legii de la Rutieră a fost prins. A ajuns apoi după gratii, inițial cu 18 capete de acuzare. Soția sa, dar și fiica în vârstă de 22 de ani au trăit momente cumplite, după cum avea să declare însăși Marinela Stan.

Nu a reușit să divorțeze de el

Cu atât mai mult și-a dorit femeia să rupă căsnicia care nu mai funcționa de mult timp. În acest sens, o cerere de divorț fusese depusă de ea în anul 2015, dar care nu s-a soluționat din diferite motive, iar o nouă tentativă a Marinelei de a divorța a avut loc după faptele reprobabile ale soțului, care s-au petrecut în după amiaza zilei de 8 ianuarie 2018.

„El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani”, afirma Marinela Stan, potrivit cancan.ro. Doar că avea să ”rateze” și de data aceasta. Nu s-a prezentat la termen și nici soțul pedofil nu a făcut-o, așadar instanța a suspendat cauza.

Dar Marinela a cerut instanței repunerea pe rol a dosarului de divorț, însă prima înfățișare nu a mai avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus, care a sistat mai toate procesele. Astfel, zilele trecute, Marinela Stan s-a aflat în fața magistraților, dar din păcate pentru ea, aceștia au constatat cererea pe care ea a depus-o drept perimată.

”Constată perimată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Stan Marinela în contradictoriu cu pârâtul Stan Eugen. Respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, respectiv de trecere a cheltuielilor în sarcina Statului ca neîntemeiată”, a fost decizia luată de completul de judecată.

Acuzat că ar fi abuzat 18 persoane

Polițistul Eugen Stan a fost acuzat că ar fi abuzat nu mai puțin de 18 persoane, cu vârste cuprinse între 5 și 38 de ani. Acesta își urmărea victimele și le ataca în scările de bloc.

”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, indicau procurorii în rechizitoriu, după ultima grozăvie a lui Stan cu cei doi copii.

DIn 2010 lucra Eugen Stan la Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de șofer al unui șef din Poliție. Când își plănuia acțiunile reprobabile, acesta își lua liber de la muncă, acest lucru întâmplându-se și în cazul ultimului abuz. Acesta s-ar fi dus să viziteze un prieten, iar în cale i-au ieșit micuții pe care i-a agresat în lift.

„M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, povestea bărbatul în fața anchetatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI