Anda Adam divorțează! Cum a ajuns, de fapt, în această situație. Dezvăluiri crunte din căsnicia artistei

Anda Adam divorțează! Cum s-a ajuns, de fapt, în această situație. Dezvăluiri crunte din căsnicia artistei

Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace. Nu mai purta verighetă, l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi. Întrebată despre presupusul divorț, cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Potrivit Impact.ro, astăzi s-a trecut la detaliile despărțirii, căci divorțul se va concretiza fără dubii.

Anda Adam divorțează luna viitoare. Dezvăluiri din căsnicia artistei

Relația dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, a ajuns la final. În ultimele luni au existat indicii în sectorul online și zvonuri în mediul artistic ce îi caracterizau drept separați, iar gurile rele spuneau că mariajul celor doi este presărat cu o mulțime de probleme. Informația a fost negată de cântăreață, care, însă, nu a negat că are probleme în căsnicie.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă.

Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea solista în luna aprilie a anului curent.

Fiica lor încă nu știe

Speranța moarte prima și ține până la sfârșit nu a fost motto-ul lor. După tentativele de a-și repara căsnicia, Anda și Sorin au hotărât că este mai bine să divorțeze.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o.

Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI