Umilința supremă! Ce notă a luat la limba română politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani

Umilința supremă! Ce notă a luat la limba română politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani
Daniel Moroșanu și Ludovic Orban

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta. Politicianul a luat nota 3,60 la Limba Română.

Umilința totală! Ce notă a obținut la limba română politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, s-a făcut de râs. Politicianul nu a reușit să ia la proba de la Limba Română a examenului de Bacalaureat 2020 decât nota 3,60. Daniel Moroșanu a declarat că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5. De asemenea, recorectarea lucrării i-ar putea aduce politicianului o notă mai mică.

Daniel Moroșanu a luat nota 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie. De asemenea, liderul local al PNL, în vârstă de 42 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral.

Daniel Moroșanu și președintele Klaus Iohannis
Daniel Moroșanu și președintele Klaus Iohannis

Liderul PNL a reușit să ia 3,60 la limba română după ce a făcut meditații

Politicianul declara de curând că a făcut meditații la Limba Română. „M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații.

Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, declara Daniel Moroșanu.

Daniel Moroșanu ar fi vrut să meargă și la facultate

Moroșanu mai declara că s-a descurcat și la Istorie, și la Limba Română. „A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare.

Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”, declara Daniel Moroșanu. Liderul PNL ar fi vrut să meargă mai departe, respectiv avea gânduri să se înscrie la facultate.