Mesajul lui Cătălin Moroșanu, după ce l-a învins pe Daniel Sam. A anunțat direct din ring

Mesajul lui Cătălin Moroșanu, după ce l-a învins pe Daniel Sam. A anunțat direct din ring

Cătălin Moroșanu a făcut un anunț șoc publicului după ce l-a învins pe britanicul Daniel Sam. Moartea din Carpați le-a dat emoții fanilor săi, când a fost pus la pământ de adversar, dar anunțul lui i-a întristat și mai mult.

Cătălin Moroșanu a câștigat meciul cu Daniel Sam joi, 6 iunie. A fost o victorie aproape la limită, semn că Moroșanu începe să simtă cei 34 de ani ai săi, mai ales dacă e să ne luăm și după dificultățile pe care le-a avut la probele de forță din emisiunile-concurs unde a participat.

Dar Moro nu este genul de sportiv care să se lase doborât prea ușor, chiar dacă începe să-i fie greu să țină pasul cu adversarii mai tineri decât el. Avantajul lui a fost că Daniel Sam nu e deloc mai tânăr. Dimpotrivă, are 37 de ani, iar Moroșanu s-a redresat rapid pe parcursul partidelor.

Ce mesaj a transmis Cătălin Moroșanu după ce l-a învins pe Daniel Sam

Mesajul lui Cătălin Moroșanu, după ce l-a învins pe Daniel Sam. A anunțat direct din ring
A fost ultimul meci pe care Moartea din Crpați l-a mai jucat în România

Moartea din Carpați a câștigat la decizie, dar i-a făcut din nou mândri pe cei care au venit să-i susțină moralul în gala Dynamite din Cluj-Napoca. Când a putut să ia cuvântul, Moroșanu a avut un mesaj pentru fanii români care l-au susținut de acasă și din sală, dar nu a fost unul prea încurajator:

„Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România. Mă bucur că am luptat aici, în Ardeal, alături de voi. Îmi vine să plâng…Dragi clujeni, ați venit atât de mulți! Înseamnă că mă iubiți! Și eu vă iubesc pe voi și vă mulțumesc din toată inima pentru că ați fost lângă mine. Felicitări lui Daniel Sam, a fost un adevărat luptător!” Cătălin Moroșanu, după meci.

Moartea din Carpați a avut un început mai slab în timpul primei reprize, când englezul de aproape doi metri înălțime și 123 de kilograme l-a pus pe Moro imediat la podea după ce i-a dat un genunchi în plex. Românul a încercat să continue, dar arbitrul Cezar Gheorghe a început să-l numere și a pierdut repriza. Luptătorul nostru s-a redresat pe parcurs, iar runda decisivă a fost cea finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI