Umilință pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat să stea de vorbă cu el, pentru un eventual transfer

Umilință pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat să stea de vorbă cu el, pentru un eventual transfer
Gigi Becali plătește prețul pentru cum și-a tratat jucătorii de-a lungul anilor

FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar al Europa League de Slovan Liberec , scor 0-2. A fost o partidă în care lotul formației lui Gigi Becali a fost decimat de pandemia de coronavirus. Cu nu mai puțin de 15 jucători infectați. Pentru a-și completa lotul, cei de la FCSB au primit ajutor din partea celor de la Hermannstadt. Karanovic și Caiado au fost împrumutați special pentru partida de joi. Dar înainte de a apela la sprijinul Anamariei Prodan, Gigi Becali a sperat să realizeze câteva transferuri de la Astra Giurgiu.

Dennis Alibec nu a uitat cum a fost tratat la FCSB! Risca să nu mai recupereze cei 200.000 de euro pe care îi are de primit de la Astra

Iar primul om la care s-a gândit Becali a fost, oarecum previzibil, Denis Alibec. Dar golgheterul Astrei nici nu a vrut să audă despre o posibilă revenirea la FCSB, scrie Gazeta Sporturilor. A refuzat orice fel de negociere cu Gigi Becali, spre uimirea celui din urmă. Nici Argăseală, omul care a fost mandatat să îl convingă pe Alibec să se răzgândească, nu a avut mai mult succes.

Denis Alibec a fost forțat să plece de la FCSB chiar de Gigi Becali

Dennis Alibec a plecat de la FCSB în urmă cu doi ani. Experiența sa la echipa lui Gigi Becali a fost foarte bună în prima parte, dar s-a transformat apoi într-un coșmar. Iar în cele din urmă internaționalul român a fost pus pe lista de transferuri și trimis înapoi la Astra Giurgiu. Atacantul nu a uitat prin ce a trecut și nu a vrut să riște din nou.

În plus, o eventuală trecere meteorică pe la FCSB l-ar fi putut pune pe Alibec în situația de a nu mai putea depune memoriu pentru a-și recupera banii de la Astra. Iar suma pe care Ioan Niculae i-o datorează este de peste 200.000 de euro, mai scrie sursa citată. Cum Alibec nu a putut fi adus, Becali a apelat la renegatul Adrian Petre în atac. Iar acesta din urmă a dezamăgit din nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI