FCSB, devastată din cauza Covid-19! Lista trimisă la UEFA are doar 9 jucători de câmp! Cum va arăta echipa la meciul cu Slovan Liberec

Florin Tănase a avut și el coronavirus, dar a avut deja un test negativ între timp.

Pandemia de coronavirus a lovit-o fără milă pe FCSB, care mai are doar 9 jucători de câmp valizi. Cu doar o zi înainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta în condițiile în care UEFA cere o listă cu 14 fotbaliști apți de joc pentru ca partida să se desfășoare. Astfel că oficialii FCSB au fost nevoiți să trimită o listă care conține, pe lângă cei 9 jucători de câmp valizi, și nu mai puțin de cinci portari.

Iată cum arată lista trimisă de către FCSB la UEFA

Portari: Straton, Ducan, Udrea, Niga, Vlad;
Fundași: Crețu, Panțîru, Briceag, Miron, Cristea, Perianu, Pantea;
Mijlocași: Simion, Moruțan, Vînă, Ion, Olaru, Pandele, Horșia, F. Tănase, Popescu
Atacanți: Coman, Buș, Petre, Man, Buziuc

Florinel Coman și Florin Tănase au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Doar primul s-a vindecat

UEFA ar putea decide amânarea partidei FCSB – Slovan Liberec, dar nu pentru mai mult de 48 de ore

Conform regulamentului stabilit de forul continental, FCSB mai poate adăuga pe listă alți doi jucători pe parcursul acestei zile. Unul dintre ei va fi Ștefan Cană, care a fost chemat înapoi de la Farul, unde fusese trimis sub formă de împrumut. Și al doilea ar fi un jucător de la echipa a doua, în cazul în care nu se bifează un transfer surpriză în următoarele ore. Astfel s-ar completa primul 11, iar FCSB ar avea pe banca de rezerve un jucător de câmp și mai mulți portari. De asemenea, oficialii FCSB au trimis și o listă B, care conține jucători care au sub 21 de ani și au fost formați la club. Aceștia pot intra în cazul în care va mai apărea și alte cazuri de jucători infectați. UEFA ar putea decide să amâne meciul, dar nu pentru mai mult de 48 de ore. Ceea ce nu ar fi de prea mare folos pentru FCSB. Rezultatelor ultimelor teste înainte de meci vin astăzi, în jurul orei 17:00.

Iată cum ar urma să arate primul 11 al FCSB pentru partida cu Slovan

Straton – Pantea, Simion, Cană, Panțîru – Fl. Tănase, Perianu, R. Ion – Man, Ad. Petre, Horșia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI