FCSB – Slovan Liberec 0-2, în turul 3 preliminar din Europa League! FCSB este eliminată din Europa

FCSB – Slovan Liberec 0-2, în turul 3 preliminar din Europa League! FCSB este eliminată din Europa
Cătălin Straton a debutat deja la FCSB, la scurt timp după ce a fost transferat

UPDATE, ora 22:24 / Echipa improvizată a celor de la FCSB nu a făcut faţă în duelul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar din Europa League. Cehii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate în partea secundă de Yusuf şi Rabusic, şi merg în faza play-off. În timp ce FCSB este eliminată din nou din Europa.


Min. 90+2: Final de meci! FCSB este eliminată din Europa.

Min. 82: GOOOOL Slovan Liberec! 0-2. Rabusic înscrie şi el cu o lovitură de cap după un corner.

Min. 75: Şutul lui Yusuf este reţinut de Straton.

Min. 64: GOOOOL Slovan Liberec! 0-1. Yusuf deschide scorul cu o lovitură de cap din centrul careului.

Min. 62: Şut salvează de pe linia porţii la un atac al cehilor.

Min. 52: Straton intervine din nou salvator.

Min. 50: Adrian Petre ratează o ocazie uriaşă.

Min. 46: Repriza a doua începe cu o nouă ocazie uriaşă pentru Liberec. Yusuf trage peste.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 43: Straton are o nouă intervenţie salvatoare.

Min. 38. Presiune pusă de Slovan, care are două cornere la rând. După o perioadă cu puţine faze de poartă.

Min. 25: Lovitura de cap a lui Pesek trece puţin pe lângă poartă.

Min. 21: Straton salvează de două ori după lovitura liberă.

Min: 20: Ştefan Cană este eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător.

Min. 14: Perianu ia cartonaş galben pentru simulare.

Min. 10: Karanovic, jucător adus de la Hermannstadt special pentru această partidă, s-a accidentat. Este înlocuit de Octavian Popescu.

Min. 8: Adrian Şut are prima ocazie pentru FCSB. Trage puterni de la 25 de metri, dar portarul oaspeţilor respinge.

Min. 1: Startul partidei.

UPDATE, ora 20:10 / S-a anunţat echipa de start improvizată pe care FCSB o va avea în turul 3 preliminar din Europa League, cu Slovan Liberec.

FCSB – Slovan Liberec live stream online în Europa League. Partida este în această seară, de la 20:30, cu echipa lui Gigi Becali în plină criză de efectiv. Nu mai puțin de 15 jucători au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Echipe de start în FCSB – Slovan Liberec

Printre ei și eroii din duelul de săptămâna trecută, cu Backa Topola, Dennis Man și Florinel Coman. În plus, Florin Tănase rămâne și el indisponibil. A avut un test negativ la clinica lui Becali, dar la următorul, făcut la o clinică autorizată de UEFA, a fost pozitiv.

FCSB – Slovan Liberec live stream online Europa League. Meciul e transmis pe Prima TV, de la 20:30

Disperat să salveze o calificare care părea compromisă la un moment dat, Becali a făcut trei achiziții de urgență. Gabi Enache revine la FCSB din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de FC Kyzylzhar, din Kazahstan. De asemenea, David Caiado (33 de ani) și Goran Karanovic (32 de ani) au fost împrumutați special pentru partida din această seară. Au venit de la Hermannstadt, după ce Anamaria Prodan a vrut să-i dea o mână de ajutor patronului de la FCSB.

FCSB nu va putea conta pe cei mai importanți oameni, Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase

Partida FCSB – Slovan Liberec, turul 3 în preliminariile Europa League, de la ora 20:30, este transmisă de Prima TV.  Va putea fi urmărită aici, în format live video, dar și pe www.playtech.ro. 15 jucători de la FCSB, printre care vedetele Florinel Coman, Dennis Man și Florin Tănase, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, 13 oameni din staff au primit același diagnostic. Antrenor Anton Petrea s-a recuperat și va putea sta pe bancă în această seară.

Casele de pariuri oferă cotă 9,00 pentru o victorie a celor de la FCSB

FCSB – Slovan Liberec live video. FCSB – Slovan Liberec live stream online Europa League. Chiar și cu aceste transferuri, FCSB are a doua șansă în fața unei echipe mult mai bune sudate, cum este Slovan Liberec. Unele case de pariuri au decis să scoată meciul din ofertă. În vreme ce altele oferă o cotă incredibilă pentru o victorie a celor de la FCSB: 9,00! În vreme ce victoria lui Slovan Liberec a primit cotă 1,30.

FCSB – Slovan Liberec live video. Nu toată lumea a fost încântată la auzul veștii că Prima TV va transmite meciul dintre FCSB și Slovan Liberec. Foarte mulți ai echipei lui Becali au fost dezamăgiți de alegere pentru că acest post nu are variantă HD, astfel că meciul nu va putea fi urmărit în cele mai bune condiții.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI