28 dec. 2020 | 17:58

Umilința maximă pentru Donald Trump. Anunțul americanilor este halucinant, ce îi face Melania

Știri generale
Umilința maximă pentru Donald Trump. Anunțul americanilor este halucinant, ce îi face Melania
Lucrurile intre Donald Trump si Melania nu ar fi prea bune

Umilința maximă pentru Donald Trump. Anunțul americanilor este halucinant, după ce s-a aflat ce îi face Melania Trump. Ce se întâmplă în fostul cuplu prezidențial, citiți în articolul de mai jos.

Americanii îl dau ca și divorțat pe Donald Trump de Melania după ce vor pleca de la Casa Albă. Ce măsuri și-a luat fosta Primă Domană

Donald Trump trăiește umilința supremă. După ce a pierdut alegerile prezidențiale, Donald Trump a început să înregistreze prebleme și în viața conjugală, care, de altfel, nu a fost niciodată una model.

Superba fostă primă Doamnă a Americii săar pregăti să debarce atât de la Casa Albă, cât şi din viaţa soţului ei, care este cu 24 de ani mai în vârstă decât ea.

Melania se va elibera de Donald Trump după ce acesta se va retrgae de la Casa Albă

Potrivit unor foştii angajaţi ai cuplului prezidenţial, Melania va divorţa de Donald Trump imediat ce vor părăsi Casa Albă.

Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi“, susţine Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Donald Trump.

Cei doi dorm în dormitoare separate

De asemenea, nu este prima dată când se vorbeşte despre destrămarea mariajului de 15 ani al lui Donald și Melania Trump, însă odată cu ieşirea lor din lumina reflectoarelor, un asemenea pas nu va mai scandaliza atât de tare opinia publică, probabil.

Mariajul lor este descris ca fiind o tranzacţie între cel mai puternic om din stat şi o soţie-trofeu. De asemenea, cât au locuit la Casa Albă, cei doi au avut mereu dormitoare separate, astefel că nimeni n-a fost păcălit de aşa-zisa lor relaţie minunată.

Melania va câștiga de pe urma înfrângerii lui Donald Trump la prezidențiale

Unele guri susțin că din înfrângerea lui Donald Trump va câştiga şi Melania. Astfel, o dezvăluire a celor de la New York Magazine, arată că, în 2016, Melania a plâns de disperare când soţul ei a câştigat mandatul de preşedinte, în loc să se bucure.

Ca mulţi alţi americani şi nu numai, doamna Melania Trump chiar nu se aştepta ca Donald al ei să câştige un mandat la Casa Albă. Iar la alegerile din noiembrie 2020, tot precum marea majoritate a americanilor, este posibil ca Prima Doamnă în vârstă de 50 de ani acum să fi sperat ca soțul ei să piardă, de data aceasta, alegerile prezedențiale.

Melania a jucat un rol încă de când Donald Trump a fost ales președintele Americii

La modul declarativ, însă, Melania Trump a trebuit să îşi joace rolul până la capăt şi să-l susţină pe soțul ei, Donald Trump, până în pânzele albe, aşa cum a și făcut-o, de altfel, dacă este să ne luam după postarea ei de pe Twitter, după anunţarea câştigătorului.

Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democraţia prin transparenţă totală“, a scris Melania Trump.

Melania are încheiat un contract post-nupțial cu Donald Trump

Este normal să fie aşa, căci Melania Trump are de apărat nu doar reputaţia soţului ei, ci şi un contract post-nupţial negociat cu Donald, prin care aceasta se asigură că fiul lor, Barron Trump, va avea drepturi egale la moştenirea din partea tatălui său, alături de cei patru fraţi mai mari ai lui, după un eventual divorţ.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro